Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Rockstadt Extreme Fest se desfășoară pe parcursul a 4 zile

Rockstadt Extreme Fest se va desfășura pe parcursul a 4 zile. Data de 13 august este oficial inclusă în cadrul acestui eveniment care se desfășoară la Cetatea Rașnov, județul Brașov.

Publicat

pe

Rockstadt Extreme Fest 2014

Spectatorii sunt invitati in aceasta zi sa se campeze, sa participe la un party ce va avea loc in cortul Rockstadt, unde vor avea parte de concerte, urmate de o rockoteca, ce va dura pana la orele diminetii. A doua scena a festivalului – amplasata in cort - va include activitati si evenimente pe intreaga durata a festivalului, mai multe detalii despre program urmand a fi anuntate in urmatoarele saptamani.

Rockstadt Extreme Fest 2014 reuneste deja o serie de nume foarte apreciate de iubitorii de metal extrem: BEHEMOTH (Polonia) - varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala, OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80, SODOM (Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, THE EXPLOITED (UK), legenda britanica a genului punk. Line-up-ul festivalului mai este completat de: SKELETONWITCH (SUA), MISERY INDEX (SUA), DORDEDUH (RO),BELPHEGOR (Austria), THE AGONIST (Canada), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda), GRANDEXIT (Suedia), ERYN NON DAE (Franta), BORN FROM PAIN (Olanda) si KULTIKA (RO). Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:

  • 1 ianuarie 2014 – 13 iulie 2014: 130 lei
  • 14 iulie – 16 august 2014: 150 lei

Rockstadt Extreme Fest 2014 va avea loc în perioada 14 – 16 august în Râșnov, județul Brașov. Perimetrul festivalului va fi situat în incinta complexului sportiv de la baza Cetății Râșnov iar participanții vor descoperi locul ideal pentru un week-end incendiar. Participanții la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziție camping, spații pentru servit masa, puncte de comercializare a băuturilor alcoolice și răcoritoare, standuri de merchendise și o zonă destinată activităților sportive.

Trending