Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Nadir - "Culoarea ta" feat. CRBL - VIDEOCLIP

Nadir are o întâlnire cu o domnișoară senzuală și lipsită de inhibiții în primul său videoclip - "Culoarea ta". Piesa este lansată în colaborare cu CRBL.

Publicat

pe

Nadir - ”Culoarea ta” feat. CRBL (secvență videoclip)

"Ce rebele-s fetele rele, iar primul meu videoclip abunda de frumusețe. Cu toate că a fost frig, ne-am simțit bine la filmări și se simte vibe-ul pozitiv și în video. Mă bucur că CRBL a acceptat să facă partea de rap. Este al doilea single compus de către Randi pentru mine și sper că vom continua colaborarea. Videoclipul este interzis cardiacilor, dar piesa sper să fie pe buzele tuturor ", spune Nadir.

Dacă în urmă cu câteva luni, Nadir ne vorbea despre frumoasa "Leyla", acum acesta lansează primul său videoclip pentru single-ul "Culoarea ta", ce aduce și colaborarea cu CRBL, cel care vine cu beaturile urbane și compune rime bine legate.

"Da' ce-avem noi aicea?! Plin de căprioare în videoclipul recent filmat și am scris câteva versuri pentru fiecare căprioară. Am acceptat cu plăcere invitația de a face un featuring cu Nadir și sunt sigur că veți fi încântați de el", spune CRBL.

Piesa este compusă de Randi și CRBL și este al treilea single cu versuri în limba română lansat de Nadir. Videoclipul este produs de Black Film, în regia lui Taz Dongo și prezinta o poveste plină de pasiune între artist și o tânără sexy.

Concurent X Factor al celui de-al doilea sezon, Nadir a pășit în muzica românească cu single-ul "Interzis", urmat de "Leyla" și feat-ul cu J. Yolo pentru piesa "Mână-n mână".

CRBL a lansat recent o altă colaborare, cu Adda și raku, pentru piesa "Ușor ușor", ce aduce și o schimbare de look pentru artist. Recent, CRBL a lansat primul său album solo, "Ce-avem noi aici?!", material ce conține 14 piese.

Nadir - "Culoarea ta" feat. CRBL - VIDEOCLIP

Trending