Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Imagine Dragons - "Battle Cry" (soundtrack "Transformers: Age of Extinction") - TEASER

Imagine Dragons a lansat un teaser al noului single "Battle Cry", ce va fi inclus pe coloana sonoră a blockbusterului "Transformers: Age of Extinction". Clipul intitulat sugestiv "Imagine Dragons Announcement" prezintă momente cheie din acțiunea filmului, pe fundal putând fi ascultat soundtrack-ul compus de Imagine Dragons. Trupa anunță prin acest teaser că premiera single-ului va avea loc în Hong Kong, pe data de 19 iunie.

Publicat

pe

Imagine Dragons - ”Battle cry” (soundtrack Transformers: Age of Extinction)

Cu aproximativ o lună înainte de premiera filmului pe marile ecrane, Imagine Dragons dezvăluie un fragment al noului single "Battle Cry". Piesa ce va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului "Transformers: Age of Extinction" va fi promovată de trupă printr-un concert de proporții în Hong Kong, una dintre locațiile folosite pentru filmările peliculei.

"Dacă aveți nevoie de ceva proaspăt care să vă țină în priză până terminăm de înregistrat noul album, vă anunțăm că am scris o nouă piesă pentru următorul film din seria Transformers. Oportunitatea de a lucra cu  Hans Zimmer și Steve Jablonsky pentru coloana sonoră a peliculei a fost cu siguranță o dorință împlinită. Urmăriți clipul de mai jos pentru a afla detalii despre cum puteți câștiga o excursie în Hong Kong, acolo unde vom concerta cu ocazia premierei filmului", a anunțat cu entuziasm Imagine Dragons pe pagina de Facebook.

Imagine Dragons - "Battle Cry" ("Transformers: Age of Extinction") - TEASER

Inițiativa implicării trupei Imagine Dragons în acest proiect i-a aparținut regizorului Michael Bay, ce s-a declarat un fan al formației.

"Suntem extrem de norocoși că Dan, Wayne, Ben și Daniel au avut disponibilitatea de a lucra cu noi. Îmi amintesc prima oară când am ascultat "Demons" și "Radioactive" și ce impact au avut aceste piese asupra mea chiar de atunci. Am știut că vreau aceeași energie și emoție pentru filmul acesta. Au creat un sound epic, din afara acestei lumi, prin "Battle Cry"."

Soundtrack-ul "Battle Cry" va putea fi ascultat în film în punctele cheie ale scenelor de acțiune. Contribuția formației nu se oprește însă aici. Imagine Dragons a lucrat împreună cu  Hans Zimmer și Steve Jablonsky și la alte fragmente muzicale ce vor putea fi ascultate pe coloana sonoră a blockbusterului.

"Transformers: Age of Extinction" va avea premiera în cinematografele din România pe 27 iunie. Distribuția include actori precum Mark Wahlberg, John Goodman, Nicola Peltz.

Transformers: Age of Extinction - Imagine Dragons Spot

Trending