Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"Derniere Danse" (Indila) în versiune Amadeus la vioară, violoncel și pian - VIDEO

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis, respectiv cele patru artiste din trupa Amadeus, au lansat un cover al hitului “Derniere Danse”, interpretat de Indila. Videoclipul noii versiuni a fost filmat în București, prezentând orașul ca Micul Paris pregătit să fie descoperit de potențialii turiști străini.

Publicat

pe

Amadeus

Melodia care a devenit fenomen peste tot în lume și al cărei videoclip filmat pe străzile Parisului a strâns aproape 70 de milioane de vizualizări, este acum interpetată de Amadeus exclusiv la vioară, violoncel și pian. Andreea, Patricia, Bianca și Naomi au filmat "Derniere Danse" în centrul vechi, lângă Arcul de Triumf, Ateneul Român, în Piața Revoluției, Palatul Parlamentului, Parcul Izvor, Parcul Herăstrău, pe malul Dâmboviței și pe singurul helioport situat pe o clădire privată din București, Crystal Tower Bucharest Heliport, loc ce oferă o panorama extraordinară a capitalei.

Regizorul clipului este George Mihăilescu, cel care a regizat și videoclipul piesei "Fericirea are chipul tău", varianta bossa-nova a piesei Mihaelei Runceanu, interpretată de Amadeus.

"Ne-am dorit să prezentăm Bucureștiul ca același Mic Paris așa cum era denumit în perioada interbelică și să arătăm că poți trăi momente încântătoare aici, zi de zi, dacă știi să privești și cu inima deschisă, să remarci adevărata frumusețe a orașului în care trăiești, dincolo de preconcepțiile preluate nedrept de la negativiștii din jurul nostru. Sperăm ca prin acest clip, cei de afară să redescopere Bucureștiul sau să li se confirme încă o dată că merită să îl viziteze", declară Andreea Runceanu.

Amadeus a concertat în ultimii 13 ani în cadrul celor mai importante evenimente publice si private din țară, dar și peste hotare, reprezentând România cu mândrie la evenimente în Europa, Asia, Africa și America (World Expo Shanghai 2010, Carnavalul de la Venetia, Formula 1 Viena, NYE Event Baku Azerbaidjan, Gulf Insurance Group 50th Anniversary in Kuwait, etc).

Indila - "Derniere Danse" (Amadeus instrumental cover)

Trending