Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Cristi Nistor (Vocea României) - "S-au dus nopți" - VIDEOCLIP

Finalistul sezonului 2 de la Vocea României, Cristi Nistor, a lansat videoclipul noului single "S-au dus nopți". Piesa este compusă de Randi, What’s Up și Christian D.

Publicat

pe

Cristi Nistor - ”S-au dus nopți” (secvență videoclip)

"Revin cu bucurie pe scena muzicală. Muzica este crezul meu și îmi doresc ca muzica mea să aducă bucurie, să ajungă în sufletul ascultătorilor și să le trezească emoții și amintiri frumoase", spune Cristi Nistor.

"S-au dus nopți" este o piesă de vară, care vorbește despre o dragoste neîmplinită, despre sentimente și nopți albe cu gândul la persoana iubită. Piesa este produsă de Famous Production, în colaborare cu Cat Music, și este compusă de Randi, What’s Up și Christian D. Videoclipul piesei este regizat de către Slava Sirbu.

"Cristi ni s-a alăturat recent și din primul moment în care a venit la studio, am știut că trebuie să colaboram. Mi-a plăcut vocea lui și sperăm să vă placă și vouă ce a ieșit", spune producătorul său, Randi.

Cristi Nistor s-a lansat în industria muzicală românească cu single-ul "Coji de portocale", un featuring cu Simona Nae, piesă difuzată frecvent la momentul respectiv.

Cristi Nistor a concurat în echipa Loredanei în sezonul 2 al emisiunii Vocea României. Acesta a ajuns în finală, unde a i-a avut ca adversari pe Tibi Scobiola, Vizi Imre și Julie Mayaya. Deși nu a câștigat, și-a extins baza de fani, având ocazia de a cânta în duet cu Inna piesa “Eternal Flame”. Cristi a încheiat concursul pe poziția a treia, trofeul sezononului 2 Vocea României mergând la Julie Mayaya, din echipa lui Horia Brenciu.

Cristi Nistor - "S-au dus nopți" - VIDEOCLIP

Trending