Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Avicii a lansat "Lay Me Down" - VIDEOCLIP

DJ-ul Avicii a lansat videoclipul piesei "Lay Me Down". Clipul a fost filmat in martie la Tele2 Arena din Stockholm, orasul natal al artistului, si ne introduce in lumea concertelor prezentand imagini cu fanii si atmosfera pe care acestia o creeaza la un astfel de concert.

Publicat

pe

Avicii
Avicii │ FOTO: www.facebook.com

"Lay Me Down", este cel de-al cincilea extras al albumului Avicii, "True", si este o compozitie Avicii, Ash Pournouri, Adam Lambert si Nile Rodgers.

La numai 24 de ani, Avicii este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din ultimii ani. Cu un profit de 12 milioane de lire sterline înregistrat în 2012, acesta a ocupat locul 6 în topul celor mai bine plătiți DJ din lume în 2012, publicat de revista Forbes. În prezent, Avicii promovează albumul de debut, pe care l-a lansat în luna septembrie 2013.

Intitulat "True", materialul include colaborări cu artiști din diferite zone muzicale, precum cântărețul de country Mac DavisMike Einzinger de la Incubus, cântărețul de soul Aloe Blacc și Dan Reynolds de la Imagine Dragons. De pe disc au mai fost lansate single-urile: "Wake Me Up", "You Make Me" și "Hey Brother".

Avicii - "Lay Me Down"

Tracklist "True":

  1. Wake Me Up [feat. Aloe Blacc]
  2. You Make Me [feat. Salem Al Fakir]
  3. Hey Brother [feat. Dan Tyminski]
  4. Addicted To You [feat. Mac Davis & Audra Mae]
  5. Dear Boy
  6. Liar Liar [feat. Blondfire]
  7. Shame On Me
  8. Lay Me Down [feat. Adam Lambert]
  9. Hope There’s Someone [feat. Linnea Henriksson]
  10. Heart Upon My Sleeve [feat. Dan Reynolds of Imagine Dragons]
  11. Long Road To Hell [feat. Audra Mae]
  12. Edom

Trending