Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Adam Levine și Usher, duetul serii în finala The Voice - VIDEO

Adam Levine și Usher au oferit fanilor show-ului The Voice cel mai fierbinte moment din finala emisiunii. Cu un cover după una dintre cele mai senzuale piese ale lui D'Angelo, cei doi au lăsat întreaga sală cu respirația tăiată. "Untitled (How Does It Feel)", în interpretarea lui Adam și a lui Usher, a fost momentul culminant al serii.

Publicat

pe

Usher și Adam Levine, duet în finala The Voice USA

Deși finala unei emisiuni precum The Voice ar trebui să pună accentul pe concurenți, ce au trecut prin numeroase etape pentru a ajunge aici, uneori apar momente neprevăzute ce fură luminile reflectoarelor. Un astfel de moment a fost duetul lui Adam Levine cu Usher. Cei doi antrenori, aflați în competiție în cadrul show-ului, și-au contopit carisma și vocile pentru o reinterpretare a senzualului hit D'Angelo - "Untitled (How Does It Feel)".

De la acute, la falset, tensiune sexuală și prestanță scenică, totul a fost executat cu profesionalism de către Adam și Usher. Deși s-a putut observa cu ușurință căruia dintre cei doi i se potrivește mai bine piesa, duo-ul a fost fără îndoială pe placul publicului feminin.

Duetul serii în finala The Voice USA poate fi urmărit mai jos. Pentru cei care doresc să compare cu originalul, am inclus în articol și piesa lui D'Angelo, lansată în ianuarie 2000.

Adam Levine și Usher: "Untitled (How Does It Feel)" (The Voice)

D'Angelo - "Untitled (How Does It Feel)"

Usher și Adam Levine lucrează în particular la noi compoziții. Usher a lansat recent primul său single după o pauză de 2 ani - "Good Kisser". Melodia încorporează în stilul R&B și soul influențe funk, având pe alocuri un aer retro. Compoziția este semnată de Usher și colaboratorii Andrew Wansel, Ronald Colson, Jameel Roberts, Terry Sneed, Warren Felde.

Adam Levine a anunțat, de asemenea, lansarea unui nou album Maroon 5. Cel de-al 5-lea disc al trupei se numește "V" și va apărea pe piață toamna aceasta, pe 2 septembrie. Noul material vine la doi ani distanță de la LP-ul "Overexposed", lansat în 2012, acesta fiind primul album ce va fi lansat sub egida casei de discuri Interscope Records. Fanii vor putea asculta un single nou vara aceasta, înainte ca datele turneului Maroon 5 să fie anunțate.

Trending