Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sincarnate este a doua trupă românească la Metalhead Meeting

Sincarnate este a doua trupă romănească invitată la festivalul Metalhead Meeting. Evenimentul are loc pe 7 iunie la Arenele Romane din București. Astfel, line-up-ul festivalului este compus din Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) și Sincarnate (Romania).

Publicat

pe

Sincarnate

Sincarnate a luat ființă în 2005, în București iar discografia trupei include MCD-ul "On the Procrustean Bed", lansat de către Axa Valaha în 2007, full length-ul "As I Go Under" (2010) și recent lansatul MCD "Nothing Left to Give" (2013), ambele apărute sub egida Hatework.

Activitatea concertistică a trupei include pe lângă prezența constantă pe scenele românești, (atât a concertelor de club cât și a festivalurilor de gen) și numeroase concerte pe scena internațională, în țări precum Germania, Danemarca, Slovenia, Polonia, Moldova sau Bulgaria. Astfel, Sincarnate a concertat de-a lungul timpului în compania unor trupe precum Moonspell, Sodom, Nargaroth, Illdisposed, Lacrimosa, Obscura, Agathodaimon, Demonical, Impaled Nazarene sau Umbra et Imago.

Cea mai notabila experiență internațională ramane totuși participarea la turneul “At the Gates of Sehtu - European Tour”, din toamna anului trecut, în cadrul căruia Sincarnate a concertat în deschidere pentru legendara trupă americană Nile, alături de Ex Deo, Lost Soul și Svart Crown. Ultimul videoclip Sincarnate, semnat de cunoscutul artist Costin Chioreanu, poate fi urmărit mai jos.

Sincarnate - "Nothing Left to Give"

De asemenea, organizatorii anunță și modificarea perioadei de presale până pe 7 mai după cum urmează:

  • 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle, până pe 7 mai
  • 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle după 7 mai și în ziua concertului la intrare

Metalhead Meeting 2014 - ofertă specială la bilete pentru vară și toamnă

Pe 27 septembrie, sâmbătă, la Arenele Romane din București, Metalhead organizează ediția de toamnă a Metalhead Meeting, ediție care va avea ca headlineri două nume mari: unul britanic și altul finlandez, alături de încă 4 trupe străine. Lineup-ul pentru ediția din toamnă va fi anunțat pe 7 iunie la Arenele Romane.

Cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate, Metalhead pune în vânzare bilete la prețurile speciale de 129 de lei AG (față de 145) și 179 de lei la Golden Circle (față de 200), bilete care permit accesul la ambele ediții ale Metalhead Meeting de anul acesta. Biletele speciale se găsesc pe iabilet.ro, atât în format electronic, cât și în format fizic prin ramburs sau ridicare personală de la sediul Metalhead din Pierre de Coubertin.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 7 iunie 2014

Metalhead Meeting 2014

Loc
Arenele Romane

Trending