Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program și reguli acces pentru "Stelele Rockului Românesc"

Pe 26 aprilie va avea loc "Stelele Rockului Românesc", un eveniment ce ce va reuni pe aceeași scenă artiști cunoscuți din muzica românească ESte vorba despre Crist Minculescu & Nuțu Olteanu (ex-IRIS), Kempes (ex-Cargo), Paul Ciuci & Adrian Tincă (Compact), Ovidiu Lipan Țăndărică (Pasărea Rock, ex-Phoenix), Dan Iliescu (Timputi Noi), Eugen Mihăescu & Gabi Nicolau "Guriță" (Krypton), Victor Solomon & Florian Stoica (ex-conexiuni) și formația Trooper.

Publicat

pe

Stelele Rockului Românesc

Accesul va fi permis începand cu ora 18.30 si se va realiza doar pe baza biletului valid. Biletele achizitionate pentru acest concert permit accesul o singura data in locatie, pana la finalul evenimentului. Cei care parasesc zona de concert și doresc sa reintre, o vor putea face doar in urma achizitionarii unui nou bilet. Biletul trebuie pastrat pe toata durata concertului iar copiii cu varsta sub 6 ani au acces gratuit doar insotiti de un adult. Copii cu varsta de peste sase ani platesc integral biletul. Sunt valabile doar biletele achizitionate online sau din centrele specializate.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, animale de companie, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu este permis.

Program și Acces la "Stelele Rockului Românesc":

17.00 - Acces Bilete VIP
17.30 – 18.30: Meet & Greet VIP
18.30 - Acces General
19.30 - Start Concert

Prețuri bilete la "Stelele Rockului Românesc":

Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nuțu Olteanu
Categoria 2 (Golden Circle) – 50 lei – acces general
Normal Circle – 20 lei

“Stelele Rockului Românesc” este un eveniment aflat la prima ediție, ce își propune să readucă pe scenă nume sonore din industria muzicală de profil. Pe 26 aprilie, la Arenele Romane, veți călători în timp cu “Trenul Fără Nas” și veți afla ce înseamnă „Destin”, o veți reîntâlni pe „Fata Din Vis,” veți rupe „Lanțurile,” îi veți regăsi pe „Luca”, „Vecina”, „Stere”, „Adeline”, „Tanța” și „Stan”, veți cunoaște „Viața de rocker” iar la final veți fi “Tari ca munții”. Gazda evenimentului va fi Cristi Hrubaru.

Trending