Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Proconsul a lansat videoclipul piesei "Ești fata pentru care cânt"

Trupa Proconsul se ține de promisiunea făcută pe 14 februarie și lansează videoclipul celui mai recent single. Videoclipul piesei “Ești fata pentru care cânt” surprinde dragostea în formele cele mai sincere, de la primele emoții și până la cele mai romantice lucruri făcute din iubire.

Publicat

pe

Proconsul - ”Tu ești fata pentru care cânt” (secvență videoclip)
Proconsul - ”Tu ești fata pentru care cânt” (secvență videoclip)

Cei doi îndrăgostiți din videoclipul regizat de către Alex Ceaușu apelează la trucuri jucăușe pentru a se surprinde reciproc. Ei comunică prin mesaje scrise pe coli albe de hârtie, pe care și le arată, unul altuia, de la fereastra apartamentului.

Băieții de la Proconsul au lansat single-ul de Valentine's Day, ziua în care dragostea plutește în aer, iar piesa "Ești fata pentru care cânt" a fost dedicată doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni. Totodată, piesa este declarația ideală pe care domnii o pot face partenerelor de viață, fiind inspirată de sentimentele nobile ce ne înconjoară zilnic.

"Se spune că atunci când ești îndrăgostit, ți se pare că toate cântecele de dragoste sunt despre tine și povestea ta", ne declară Bodo.

Cu o linie melodică energică și versurile pline de bună dispozitie, single-ul "Ești fata pentru care cânt" este compus de către Proconsul și crează o stare pozitivă pentru toți îndrăgostiții. Fiecare piesă nouă conturează ideea că Proconsul nu încetează să-și uimească fanii cu stilul cameleonic pe care îl abordează din punct de vedere muzical.

Proconsul - "Ești fata pentru care cânt"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 11 aprilie 2014

Proconsul

Loc
Club Live

Trending