Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Paolo Nutini a realizat un cover după "Recover" de la Chvrches - VIDEO

Paolo Nutini a interpretat în cadrul unei emisiuni de la BBC Radio 1 un cover al piesei "Recover" de la Chvrches. Artistul scoțian a lansat recent albumul "Caustic Love", ce a debutat pe primul loc în topul albumelor din Marea Britanie.

Publicat

pe

Paolo Nutini
Paolo Nutini

După "Scream" (Funk My Life Up),  "Iron Sky" și "Better Man", Paolo Nutini continuă promovarea noului său album printr-un cover al piesei "Recover" de la Chvrches, o tânără trupă din Glasgow.  Noua versiune a piesei a fost interpretată live în cadrul unei emisiuni de la BBC Radio 1.

Cel de-al treilea disc din cariera artistului de 27 de ani, "Caustic Love", a apărut recent pe piață, debutând pe primul loc în topul albumelor din UK. Materialul s-a vândut în 109.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare. Pentru acest album, Paolo Nutini a colaborat cu Marc William Brown, Karen Killeen, Morgana Mazzulla și Kelly Parker.

Tracklist "Caustic Love" - Paolo Nutini

  1. Scream (Funk My Life Up)
  2. Let Me Down Easy
  3. Bus Talk
  4. One Day
  5. Numpty
  6. Superfly
  7. Better Man
  8. Iron Sky
  9. Diana
  10. Fashion
  11. Looking For Something
  12. Cherry Blossom
  13. Someone Like You

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat "These Streets". Discul a inclus hiturile "Last Request", "Jenny Don't Be Hasty" și "Rewind", urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul "Sunny Side Up", clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK.

Paolo Nutini - Recover (Chvrches) la BBC Radio 1

Trending