Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mike Oldfield a lansat "Moonshine" - VIDEOCLIP

Multi-instrumentistul britanic Mike Oldfield a lansat un nou videoclip pentru piesa "Moonshine". Melodia este inclusă pe albumul "Man On The Rocks" și îl are ca invitat pe solistul Luke Spiller.

Publicat

pe

Mike Oldfield

Cel de-al 25-lea album de studio al celebrului artist a fost lansat pe 3 martie 2014 în parteneriat cu cei de la Virgin Records și este disponibil în format standard CD, dublu vinil, digital download și deluxe edition. "Man On The Rocks" a fost compus în Bahamas, este înregistrat în Londra și Los Angeles și este produs de Oldfield alături de producătorul britanic Stephen Lipson, care a lucrat de-a lungul carierei cu Jeff Beck, Paul McCartney, Cher, Grace Jones, Annie Lennox, Pet Shop Boys și Simple Minds.

Mike Oldfield, în vârstă de 60 de ani a lansat ultimul album, intitulat "Music of the Spheres", în anul 2008 sub egida Mercury Records. Discul a fost înregistrat în celebrul studio Abbey Road Studios (The Beatles, Pink Floyd, The Hollies, Badfinger) și a intrat în majoritatea topurilor internaționale și a fost nominalizat pentru premiul Classical Brit Award în 2009.

La începutul acestui an Mike Oldfield a lansat și un album de remixuri, intitulat "Tubular Beats". Discul conține cele mai cunoscute piese ale artistului, dar remixate plus o compoziție nouă, intitulată "Never Too Far", care o are ca invitată pe solista Tarja Turunen (ex-Nightwish).

Mike Oldfield - "Moonshine"

Tracklist "Man On The Rocks":

  1. Sailing
  2. Moonshine
  3. Man On The Rocks
  4. Castaway
  5. Minutes
  6. Dreaming In The Wind
  7. Nuclear
  8. Chariots
  9. Following The Angels
  10. Irene
  11. I Give Myself Away (Cover William McDowell)

Mike Oldfield s-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani când a format împreună cu sora lui trupa Sallyangie, iar la 16 ani cânta la chitară bas în Soft Machine. În 1972 s-a întâlnit cu Richard Branson, care se pregătea să-și lanseze noua sa casă de discuri, Virgin Records, iar în 1973 a apărut albumul de debut “Tubular Bells“. Albumul, pe care Oldfield a cântat la mai mult de 20 de instrumente și care acoperă mai multe genuri muzicale, a avut un succes colosal, intrând în Top 10 în Marea Britanie, unde a rămas 279 de săptămâni, o performanță reușită doar de zece albume în istoria acestui clasament. De atunci celebrul artist a mai lansat 23 de albume, care s-au vândut în zeci de milioane de unități în toată lumea.

Comentează

Trending