Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Les Elephants Bizarres deschid concertul Iyeoka de la Hard Rock Cafe

După succesul înregistrat cu lansarea albumului „Zoologic” și a single-ului „În culori”, trupa Les Elephants Bizarres a fost aleasă pentru a deschide concertul de la București al artistei americane Iyeoka.

Publicat

pe

Les Elephants Bizarres

Organizatorii au propus mai multe trupe pentru deschiderea recitalului, dar Iyeoka împreună cu agenția sa de management a ales Les Elephants Bizarres, pentru "diversitatea stilistică și influențele multiculturale care se resfrâng în piesele trupei". Cele două trupe mai au în comun energia debordantă pe care o manifestă pe scenă și căldura pe care o transmit publicului.

Recent, Les Elephants Bizarres au lansat cel de-al doilea album din carieră, "Zoologic". Noul material vine după o perioadă lungă de așteptări, timp în care trupa a trecut prin mai multe schimbări de componență, ajungând în prezent la formula ideală, cu 7 membri. În tot acest timp, elefanții au compus piese noi, au refăcut melodii mai vechi, au lucrat împreună pentru a ajunge la forma finală de care să fie cei mai mândri pentru acest album.

"A trecut ceva vreme de la primul album, iar în această perioadă am căutat să ajungem la formula ideală de turmă. Nu am ieșit pe piață cu un album fizic, însă, în tot acest timp, ne-am ținut elefanții aproape scoțând single-uri de care suntem mândri și pe care publicul le-a apreciat și fredonat în ultimii ani. 2014 este anul "Zoologic" pentru noi, iar albumul acesta include cea mai bună variantă muzicală a noastră, pentru noi este best-of-ul ultimilor doi ani din viața trupei." - Les Elephants Bizarres

Les Elephants Bizarres cu Deliric - "În culori"

Iyeoka este o cântăreață puternică ale cărei versuri și talent vocal invocă spiritul artistelor care au inspirit-o – Nina SimoneLauryn Hill sau Amy Winehouse. Este o povestitoare ale cărei cuvinte dau speranță și vindecă răni. Versurile transformate în cântece devin daruri unice pentru audiență, Iyeoka având o forță incredibilă pe scenă, o capacitate de a transmite emoții și sentimente ieșită din comun.

Artista trăiește în conformitate cu valorile în care crede cu tărie, pe care le exprimă în muzica sa. Ea crede în familie, în rădăcini, în dragoste, în bucuria de a trăi și în nevoia de a face ceva pentru semenii săi. O bună parte a carierei sale de până acum a fost dedicată sprijinirii poporului nigerian și continentului african, de unde își trage originea. Ea este una dintre artistele care au înregistrat pentru compilația de coveruri cu scop caritabil ”In The Name Of Love: Africa Celebrates U2”, interpretând ”Desire”.

Iyeoka & The Rock by Funk Tribe - Simply Falling - LIVE 2013

Așadar, publicul care și-a cumpărat bilet pentru concertul ce va avea loc sâmbără, 12 aprilie, în Hard Rock Cafe, va primi două recitaluri de excepție: Les Elephants Bizarres și Iyeoka & The Rock by Funk Tribe.

Prețurile biletelor pentru concertul Iyeoka de la București:

  • București – 80 de lei (cu loc la masă), 60 de lei (fără loc), înaintea evenimentului, respectiv 90 de lei şi 70 de lei, în ziua spectacolului şi la intrare

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 12 aprilie 2014

Iyeoka

Loc
Hard Rock Cafe

Trending