Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Katy Perry a dezvăluit un teaser al noului videoclip "Birthday"

Katy Perry apelează din nou la umor pentru a capta atenția fanilor. În teaser-ul noului videoclip "Birthday", artista intră în pielea celor mai proști animatori din industria petrecerilor organizate pentru zile de naștere. Clovnul bețiv, prințesa simandicoasă, dresorul de animale cu un puternic accent country sunt doar câteva exemple de personaje hilare interpretate cu fler de Katy Perry.

Publicat

pe

Katy Perry - "Birthday" (secvență videoclip)
Katy Perry - "Birthday" (secvență videoclip)

Katy Perry consideră că "Birthday" are potențialul unei piese pe care Mariah Carey ar include-o pe albumul său de debut. Criticii de profil, în susținerea acestei afirmații, au apreciat sound-ul melodiei, trecând cu vederea metaforele cu tentă sexuală. Stephen Thomas Erlewine de la AllMusic a fost mai mult decât generos în review-ul său, găsind în compoziția single-ului "Birthday"o explozie glorioasă a sound-ului retro-disco". Melodia, în opinia sa, este cea mai sexy de pe noul album "Prism".

Marah Eakin de la The A.V. Club a fost ceva mai temperată în aprecieri, considerând că piesa are o abordare interesantă, transmițând bună-dispoziție. Refrenul este punctul forte, fiind la fel de ușor de fredonat precum "Step In The Name Of Love" a lui R. Kelly.

Noul videoclip "Birthday", ce va fi lansat în curând, este promovat printr-un teaser de aproape 2 minute în care artista intră în pielea unor personaje hilare. Ca și în cazul videoclipului "Last Friday Night", Katy Perry reușește să interpreteze foarte bine persoane din diferite tipologii, indiferent cât de schimonosite ar fi.

"Prism", ce include single-ul "Birthday", este cel cel de-al patrulea material discografic al artistei și a fost lansat în octombrie 2013. Acesta include numeroase colaborări cu artiști și producători precum Sia Furler, Max Martin, Dr. Luke, Bonnie McKee și deja celebrul Diplo, care a devenit în ultima perioada preferatul cântăreților.

Katy Perry - World's Worst Birthday Party Entertainers ("Birthday" Teaser)

Trending