Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

James Blunt - "Postcards" - VIDEOCLIP

James Blunt trimite fanilor "Postcards" din vacanță. Cu o cămașă hawaiană, în spiritul sound-ului noului single, și cu o bască de pescar nu neapărat în trend, Blunt amintește de Jason Mraz. Noul videoclip suprinde și câteva peisaje exotice, cu ale lor atracții feminine.

Publicat

pe

James Blunt - "Postcards" (secvență videoclip)
James Blunt - "Postcards" (secvență videoclip)

Recunoscut încă în industria muzicală datorită hitului "You're Beautiful", James Blunt nu se sfiește să se folosească de popularitatea acestei piese pentru a atrage priviri. În noul videoclip "Postcards", artistul britanic inserează un fragment din melodia care i-a adus notorietatea pentru a câștiga atenția unei tinere cu talie de viespe și pletele în vânt. 

"Am hotărât să oprim clipul la jumătate și să introducem o secvență în care ea trece pe lângă mașina mea în timp ce la radio se aude piesa "You're Beautiful"", a povestit James Blunt, mărturisind că a cunoscut-o pe tânăra brunetă cu doar câteva ore înainte de filmări.

Clipul îl suprinde pe artist la volanul unei mașini scumpe, un real magnet pentru presonajele feminine. James Blunt ajunge mai târziu și la o petrecere, unde dansează alături de bruneta pe care pusese ochii mai devreme.

Single-ul "Postcards" este extras de pe noul disc "Moon Landing", cel de-al patrulea material discografic al artistului după "Back to Bedlam", "All the Lost Souls" și "Some Kind of Trouble". Albumul conține 14 piese și a fost înregistrat în Los Angeles.

"Moon Landing" vine după o pauză de trei ani în care presa a speculat chiar și posibilitatea retragerii artistului din industria muzicală, motivul fiind o declarație a acestuia prin care menționa că va lua o pauză nedefinit de lungă. Din fericire pentru fanii James Blunt, activitatea sa muzicală continuă. "Moon Landing" a fost lansat în octombrie 2013, fiind bine primit de către critici.

James Blunt - "Postcards" - VIDEOCLIP

Trending