Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Imagine Dragons a început înregistrările pentru un nou album

După o pauză de doi ani de la apariția albumului de debut, Imagine Dragons începe înregistrările pentru cel de-al doilea disc. Trupa a intrat zilele trecute în studio, postând pe Twitter o poză realizată în plin proces creativ.

Publicat

pe

Imagine Dragons

După un turneu de promovare a albumului "Night Visions" , material clasat pe primul loc în topul vânzărilor din SUA, Imagine Dragons a revenit în studioul de înregistrări. Formația a început să lucreze la cel de-al doilea disc, anunțând fanii pe Twitter că se simt foarte bine la pupitrul de mixaj.

"Ziua 1 în studio. Nu ne-am simțit niciodată mai bine." - Imagine Dragons

Jurnalul online din studioul de înregistrări a fost actualizat în următoarea zi printr-o poză sugestivă, în stilul ironic al trupei.

"Astăzi începe. Albumul 2..."

Imagine Dragons în studioul de înregistrări

Imagine Dragons în studioul de înregistrări

În urmă cu câteva zile, Imagine Dragons a confirmat că lucrează alături de Steve Jablonsky pentru coloana sonoră a filmului ''Transformers: Age of Extinction''. Trupa a compus, de asemenea, o piesă pentru ''Hunger Games: Catching Fire'' - ''Who We Are'' -, hitul ''Radioactive'' figurând pe coloana sonoră a multor seriale TV, inclusiv popularul ''C.S.I.''.

În altă ordine de idei, Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons, va primi anul acesta premiul Hal David Starlight în cadrul galei Songwriters Hall of Fame. Distincția este acordată tinerilor muzicieni care au reușit să compună muzică de impact. În lista artiștilor care au primit acest premiu în anii anteriori se află și Rob Thomas, Alicia Keys, John Mayer, John Legend, John Rzeznik, Jason Mraz, Taylor Swift, Drake, Ne-Yo. Ediția de anul acesta a galei Songwriters Hall of Fame va avea loc pe data de 12 iunie în New York.

Imagine Dragons - "Radioactive"

Trending