Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

CRBL feat. ADDA & raku - "Ușor ușor" - VIDEOCLIP

CRBL a dezvăluit videoclipul noului single "Ușor ușor", lansat în februarie în colaborare cu ADDA și raku.

Publicat

pe

CRBL feat. ADDA & raku - "Usor ușor" (secvență videoclip)
CRBL feat. ADDA & raku - "Usor ușor" (secvență videoclip)

După recenta lansare a primului album din carieră, CRBL revine cu un single nou, ce nu se regăsește în tracklistul discului aflat pe piață. "Ușor ușor" este o piesă de dragoste, pentru care rapperul ca colaborat cu ADDA și raku. Videoclipul îl prezintă pe CRBL în compania celei cărei îi sunt dedicate versurile, povestea fiind construită pe baza ideii unei relații ce evoluează. Surpriza videoclipului "Ușor ușor", regizat de către CRBL și de către Ionuț Dongo, este soția sa, Elena, alături de care artistul petrece clipe romantice pentru a-și “crește nota la purtare”.

"Ce-avem noi aici?!", primul album înregistrat de CRBL, a fost lansat în ianuarie 2014. Discul cuprinde 12 melodii, ce reprezintă fragmente din viața sa artistică și personală. Materialul este denumit după cunoscutul vers din hitul "Petre". 

"E plin de albume! Iată că, după cațiva ani în care am lansat primele mele single-uri, a sosit momentul să le punem pe toate într-un singur loc, să nu se piardă niciodată. Sunt părți din mine și din viața mea, dar în care se poate regăsi oricine. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere", a declarat CRBL.

Tracklist "Ce-avem noi aici?!" - CRBL

  1. Intro
  2. Kboom
  3. Românu' n-are noroc
  4. Crezi că mă știi?
  5. Hey mama
  6. Petre
  7. Toată țara
  8. Ca la bombardamente
  9. Teme-te! (T. M. T.)
  10. Mega Petre - Petre RMX
  11. Toată țara RMX
  12. Scrisoare către Moșu'
  13. România nu-i jucăria ta
  14. Outro

Într-o continuă reinventare, CRBL reușește de fiecare dată să transforme un single într-un hit cu milioane de vizualizări pe YouTube și numeroase difuzări la radio și TV. Pentru materialul "Ce-avem noi aici?!"CRBL a lucrat alături de unii dintre cei mai îndrăgiți și talentați artiști, compozitori și producători din industria muzicală românească, precum SmileyMarius MogaȘerban Cazan și Adda.

CRBL feat. ADDA & raku - "Ușor ușor"

Trending