Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă noul album Yanni, "Inspirato" - AUDIO

Celebrul instrumentist și compozitor Yanni va lansa pe 29 aprilie cel de-al 17-lea album de studio, intitulat "Inspirato". Discul conține 13 piese, compuse de-a lungul carierei de 30 de ani dar reorchestrate, multe melodii neavând versuri sau partituri vocale în versiunile anterioare.

Publicat

pe

Yanni

Yanni îi are ca invitați pe Placido Domingo, Renee Fleming, Rolando Villazon, Katherine Jenkins, Vittorio Grigolo, Placido Domingo Jr., Lauren Jelencovich, Chloe Lowery sau Nathan Pacheco. Discul poate fi ascultat integral mai jos.

"Acest album este despre toate iubirile din viața mea. Nu vă pierdeți credința în umanitate și în capacitatea noastră de a depăși aproape orice obstacol. "Inspirato" vorbește și despre imaginație, creativitate, dragoste, bunătate, compasiune, integritate, părinți, țară, pace, unitate și credința în viitorul nostru... totul este posibil".

Yanni revine la București pentru a susține un nou concert ce va avea loc la Sala Palatului pe 30 mai 2014. Supranumit magicianul sufletului, Yanni va crea o atmosferă afectuoasă și prin melodiile cu versuri ce îndeamnă profund la meditație. Nu puțini sunt cei care au declarat că în momentul în care ascultă piesele lui Yanni se redescoperă pe sine înșiși. Ritmurile creațiilor sale transmit auditoriului un mesaj pozitiv, astfel că experiența trăită de spectatori este una sublimă.

Din concertul de la Sala Palatului nu vor lipsi solo-urile intrumentiștilor săi virtuoși, aclamate frenetic de public pentru măiestria acrobatică a interpretului la harpă din Paraguay alături de cubanezul de la percuții și energia debordantă a bateristului Charlie Adams. Biletele pentru concertul Yanii de la Sala Palatului au prețuri cuprinse între 145 lei și 285 lei în funcție de categorie.

Yanni - "Inspirato"

 

 

Tracklist "Inspirato":

  1. Renée Fleming - "I Genitori"
  2. Vittorio Grigòlo - "Come Un Sospiro"
  3. Plácido Domingo - "Ode Alla Grecia"
  4. Katherine Jenkins - "L’Ombra Dell’Angelo"
  5. Nathan Pacheco - "Amare Di Nuovo"
  6. Plácido Domingo & Renée Fleming - "Hasta El Último Momento"
  7. Plácido Domingo, Nathan Pacheco, Plácido Domingo Jr., Micaëla Oeste, Chloe Lowery - 'Riconoscimento"
  8. Russell Watson - "Incanto"
  9. Plácido Domingo Jr. - "Il Primo Tocco"
  10. Lauren Jelencovich - "Usignolo"
  11. Rolando Villazón - "La Prima Luce"
  12. Pretty Yende – "Ode À L’Humanité"
  13. Katherine Jenkins & Nathan Pacheco - "Nello Specchio"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 30 mai 2014

Yanni

Loc
Sala Palatului

Trending