Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alessia feat. Pavel Stratan - "Vorbe letale" - VIDEOCLIP

Alessia și Pavel Stratan trăiesc o poveste de iubire cu "Vorbe letale" în videoclipul ce marchează prima colaborare dintre cei 2 artiști.

Publicat

pe

Alessia și Pavel Stratan - ”Vorbe Letale” (secvență videoclip)
Alessia și Pavel Stratan - ”Vorbe Letale” (secvență videoclip)

Filmat în regia lui Alin Surdu, clipul "Vorbe letale" prezintă o poveste de dragoste dificilă, în care personajele principale sunt Alessia și Pavel Stratan. Surprinși în ipostaza îndrăgostiților care, deși se iubesc sunt într-o permanentă contradicție și luptă, aceștia au drept arme de seducție “vorbe letale”.

“Îl admir pe Pavel de mult timp, i-am urmărit activitatea muzicală și m-am bucurat foarte mult când am primit propunerea de a colabora. Îmi place mesajul transmis de piesă, îmi place și povestea clipului: deși noi ne certam pe tot parcursul lui, la final dragostea învinge și ne împăcăm”, a spus Alessia.

"Vorbe letale" este cel de-al treilea single cu versuri în limba romana pentru Alessia, după “Plouă” și “Hacker de sentimente” și primul featuring. Pavel Stratan a colaborat recent cu Anna Lesko pentru videoclipul piesei “Leagănă barca” și cu Jorge, pentru piesa “Geamantan”.

“Clipul scoate în evidență acele momente tensionate dintr-o relație. Mulțumesc regizorului, dansatoarelor și tuturor celor care au lucrat la acest proiect, astfel încât rezultatul să fie pe măsura așteptărilor. Sper că după ce veți viziona acest clip, veți fi la fel de încântați ca mine. Acum aștept și părerile altora, că e ușor să-ți lauzi propria căciulă!”, a completat Pavel.

Single-ul "Vorbe letale" a fost produs de Bros Project, împreună cu Alessia și Pavel Stratan, fiind o coproducție Red Clover Media și Cat Music.

Alessia feat. Pavel Stratan - "Vorbe letale" - VIDEOCLIP

Trending