Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

În sfârșit, un nou videoclip ALTERNOSFERA: Epizodia

Urmăriți videoclipul ALTERNOSFERA - Epizodia. Marcel Bostan și colegii săi au filmat clipul pe plaja Corbu. Materialul vine după o lungă așteptare a fanilor privind materialele filmate.

Publicat

pe

Alternosfera - "Epizodia" (secvență videoclip)
Alternosfera - "Epizodia" (secvență videoclip)

"Cea mai iubită trupă rock de peste Prut" a lansat videoclipul “Epizodia”, un prim material filmat ce răspunde fanilor care așteptau un clip de foarte multă vreme. Videoclipul alb-negru este plin de metafore ca și versurile pieselor Alternosfera. Marcel Bostan ne-a vorbit despre clip într-un interviu video din mai 2013.

Alternosfera a filmat videoclipul piesei “Epizodia” la mare, pe plaja Corbu, cu ajutorul unor camere zburătoare (skycam). Formația a lăsat chiar și o amintire acolo, o ancoră stilizată, construită special pentru clip în Chișinău și adusă pe bucăți în România. Fanii curioși pot merge în Corbu să vadă ancora de 5 metri înălțime. Construcția datează însă de un an de zile.

Videoclip oficial ALTERNOSFERA - Epizodia

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending