Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Shakira poartă rochie de mireasă în noul videoclip "Empire" - TEASER

Shakira a filmat videoclipul noului single "Empire". Piesa este o baladă de iubire cu un mesaj puternic, pentru promovarea lui artista columbiană alegând să se îmbrace în rochie de mireasă. Vezi poze și un scurt clip de la filmări.

Publicat

pe

Shakira
Shakira │ FOTO: www.facebook.com

Shakira continuă promovarea noului său album printr-un single pe care artista mărturisește că îl preferă în fața duetului cu Rihanna - "Can't Remember to Forget You". "Empire" este o piesă cu un sound rock ce amintește de primii săi ani de carieră, artista columbiană punând foarte mult suflet în această baladă.

Despre revenirea sa cu un nou album, Shakira vorbește cu mult entuziasm, povestindu-le recent editorilor Billboard despre procesul laborios ce s-a aflat în spate.

"Au fost la mijloc doi ani și jumătate de compus piese, de regândit, de refăcut, de realizat câte 8 versiuni pentru fiecare piesă, de născut un copil, de lucrat pentru The Voice, de reîntors în studio pentru a mă reconecta la mesajul melodiilor"

Într-adevăr, atunci când vine vorba despre Shakira, mesajul este întotdeauna important. Indiferent dacă mizează pe o piesă ritmată sau una sensibilă, artista columbiană se asigură că are întotdeauna ceva sincer de oferit fanilor săi.

Shakira - "Empire"

Noul album "Shakira" este cel de-al 10-lea din carieră și cel de-al 4-lea înregistrat cu versuri în limba engleză. Discul va apărea pe piață pe 21 martie, fiind lansat sub egida casei de discuri RCA Records. Pentru acest material, artista columbiană a colaborat cu o listă impresionantă de artiști și producători: Sia Furler, Ester Dean, Ne-Yo, Afrojack, Skrillex, Tiësto, Akon, Benny Blanco, The Runners, Max Martin și Dr. Luke

Tracklist "Shakira":

  1. Dare (La La La)
  2. Can’t Remember to Forget You (feat. Rihanna)
  3. Empire
  4. You Don’t Care About Me
  5. Cut Me Deep’ (feat. MAGIC!)
  6. Spotlight
  7. Broken Record
  8. Medince (feat. Blake Shelton)
  9. 23
  10. The One Thing
  11. Nunca me acuerdo de olvidarte
  12. Loca por ti

În cadrul unui interviu acordat recent, Shakira a mărturisit că discul este dedicat partenerului său de viață, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au devenit părinți la începutul anului trecut, Shakira dând naștere unui băiețel pe care l-au botezat Milan.

Filmarea videoclipului "Empire", ce va fi lansat în curând, a avut loc pe 8 martie. Mai jos puteți urmări un scurt clip de la filmări.

Shakira - "Empire" - TEASER VIDEOCLIP

Shakira filmând noul videoclip "Empire":

Shakira la filmarea noului videoclip ”Empire”

Shakira la filmarea noului videoclip ”Empire” │ FOTO: www.facebook.com

Trending