Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

O măicuță îi uimește pe jurații de la The Voice Italia - VIDEO VIRAL

Sora Cristina Scuccia nu este o măicuță oarecare. Deși s-a dedicat vieții bisericești, visul său din copilărie a fost să devină cântăreață. Măicuțele ce-i sunt superioare în rang, știind de această pasiune a sa pentru muzică, au încurajat-o să se înscrie la The Voice Italia. Așa a ajuns sora Scuccia una dintre senzațiile internetului, clipul său de la audiții depășind 24 de milioane de vizualizări în doar 5 zile.

Publicat

pe

Sora Cristina Scuccia la Vocea Italiei interpretând ”No One”

Sora Cristina Scuccia a avut de mică un vis. Și-a dorit să ajungă cântăreață. Chiar dacă a decis să-și dedice o mare parte din timpul și activitatea sa bisericii, pasiunea pentru muzică a rămas la fel de puternică. Ajunsă la vârsta de 25 de ani, această tânără călugăriță de origine siciliană, a hotărât să se înscrie la The Voice Italia pentru a-și încerca norocul. Acest pas a fost făcut și cu sprijinul măicuțelor superioare, care au încurajat-o să-și urmeze visul.

În cadrul concursului Vocea Italiei, Cristina Scuccia a ales să interpreteze o piesă din repertoriul Aliciei Keys - "No One" .Încă de la primele acorduri, cei 4 jurați au tresărit la auzul vocii sale, părând impresionați de ceea ce ascultau. Nu a durat mult până când primul scaun s-a întors. Rând pe rând s-au întors apoi toate scaunele, uimirea de pe fețele celor patru jurați fiind vizibilă. Nimeni nu se aștepta să vadă o călugăriță interpretând această piesă cu atât de mult patos.

Clipul cu sora Cristina Scuccia a făcut ravagii pe internet. În mai puțin de 5 zile a strâns peste 24 de milioane de vizualizări, momentul audițiilor acestei măicuțe devenind viral.

The Voice Italia sau Vocea Italiei se află la cel de-al doilea sezon. Juriul este compus din Raffaella Carrà, J Ax, Piero Pelù și Noemi, concursul respectând formatul franzicei.

Cristina Scuccia - "No One" - The Voice Italia

Trending