Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Editors a lansat un nou videoclip, "Sugar"

"There's sugar on your soul / You're like no one I know", ne spun britanicii de la Editors în noul videoclip "Sugar", realizat pentru una dintre cele mai întunecate piese de dragoste ale trupei. Filmat într-un abator din Antwerp, Belgia, clipul are un ton ușor sinistru, potrivit liniei melodice.

Publicat

pe

Editors - "Sugar" (secvență videoclip)
Editors - "Sugar" (secvență videoclip)

Noul videoclip Editors este unul de efect. Regizorul Joe Vanhoutteghem și echipa sa de producție au reușit să dea viață versurilor melodiei, făcând din piesa "Sugar" soundtrack-ul unui film ce te ține pe alocuri cu respirația tăiată. Videoclipul captează și pune în imagini ideea de claustrofobie, transmisă indirect și prin sound-ul piesei.

"Sugar" este extrasă de pe albumul "The Weight of Your Love", primul disc Editors înregistrat fără chitaristul Chris Urbanowicz și primul pe care apar noii membri Justin Lockey și Elliot Williams. Materialul a fost înregistrat în mare parte live și a fost produs de Jacquire King și Flood, care a mai colaborat cu trupa la discul "In This Light and on This Evening". Albumul s-a bucurat de succes global, fiind cel mai bine cotat disc al trupei de până acum.

Tracklist "The Weight of Your Love" - Editors

  1. The Weight
  2. Sugar
  3. A Ton of Love
  4. What Is This Thing Called Love
  5. Honesty
  6. Nothing
  7. Formaldehyde
  8. Hyena
  9. Two Hearted Spider
  10. The Phone Book
  11. Bird of Prey

Legat de sound-ul noilor compoziții, solistul și liderul grupului Tom Smith a declarat că acesta reflectă iubirea sa pentru muzica unor trupe americane precum R.E.M. și Arcade Fire. De această dată, cei de la Editors au vrut ca piesele să fie realizate în așa fel încât să poată fi interpretate ușor și în variantă acustică. "Iubirea" este principala temă abordată în versuri, dar într-o formă ambiguă, ce lasă loc de nenumărate interpretări. Chiar Tom Smith a mărturisit într-un interviu pentru Daily Star că de fiecare dată când are senzația că este prea direct în versurile pe care le compune, încearcă să le răsucească până ajung să fie ciudate și derutante.

Editors - "Sugar" (Videoclip)

Trending