Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Marc Anthony de la București a fost reprogramat pentru 2015

Marc Anthony și-a amânat concertul de la București acesta fiind reprogramat pentru 31 martie 2015, în aceeași locație. Măsura vine ca urmarea incidentelor violente care au loc în Ucraina.

Publicat

pe

Marc Anthony
Marc Anthony

În urma incidentelor violente din Ucraina, numeroși artiști internaționali au decis să anuleze concertele programate a fi susținute atît în zona de conflict, precum și în țările din vecinatate. La scurt timp, de la suspendarea concertelor trupei Depeche Mode, un alt artist și-a reconfigurat traseul turneului european. Marc Anthony și-a amânat turneul european, iar concertele care urmau să aibă loc la Moscova, Kiev, Istanbul și București, au fost reprogramate pentru luna martie 2015.

Astfel, concertul Marc Anthony de la București se va deșfășura pe 31 martie 2015, în aceeași locație, la Sala Palatului. Biletele puse în vânzare pentru concertul care ar fi trebuit să se desfășoare pe 19 mai, își păstrează valabilitatea pentru evenimentul care va avea loc anul viitor. De asemenea, doar cei care vor opta pentru păstrarea biletelor, vor avea ocazia să-l întâlnească pe artist, la evenimentul "After-Party Marc Anthony", ce se va desfășura într-un club din București. Locația petrecerii va fi anunțată la o dată ulterioară.

Recuperarea banilor pe bilete

În situația în care clienții vor dori să își recupereze contravaloarea biletelor, aceștia se pot adresa agenției de ticketing Vreau Bilet, la punctul de vânzare bilete din Unirea Șhopping Center etj. 2 (București), începând cu data de 31 martie 2014.

Marc Anthony este un adevărat ambasador al muzicii și culturii latino. Cântărețul a primit numeroase discuri de aur și platină din partea Recording Industry Association of America (RIAA). Lista sa de premii Grammy a început în 1998 cu premiul pentru Cea mai bună interpretare latină / Tropical pentru “Contra la corriente”, urmat de premiul Grammy pentru cea mai bună piesa a anului 1999 pentru “Dímelo”. În 2005, Marc Anthony a primit două premii Grammy, unul pentru Cel mai bun Album Pop Latin al Anului pentru “Amar sin mentiras” și un altul pentru Cel mai bun album Tropical al Anului pentru “Valió la pena”. De-a lungul carierie, artistul a obținut în total 18 premii “Lo Nuestro”, un record în domeniu.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 31 martie 2015

ANULAT - Marc Anthony

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending