Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Julio Iglesias la București pe 22 iulie

Julio Iglesias revine la București pentru un nou concert ce va avea loc pe 22 iulie 2014 la Sala Palatului. Artistul va mai susține 2 concerte în România, pe 19 iulie în stațiunea Mamaia iar pe 20 iulie la Galați.

Publicat

pe

Julio Iglesias în concert la Sala Palatului pe 24 octombrie 2013

Julio Iglesias revine în România pentru un nou concert ce va avea loc pe 22 iulie 2014 la Sala Palatului din București. Organizat de International Best Project, concertul beneficiază și în acest an de prezența orchestrei iar celebrul artist promite un show special, total diferit de reprezentația anterioară ce a avut loc pe 24 octombrie 2013 în aceași locație.

Julio Iglesias va interpreta multe melodii celebre care nu au mai fost cântate, până acum, în concertele susținute în România. Înaintea concertului de la București, Iglesias va concerta pe 19 iulie în stațiunea Mamaia iar pe 20 iulie la Galați.

Bilete concert Julio Iglesias la Sala Palatului:

  • Categoria 1 – 370 lei
  • Categoria 2 – 270 lei
  • Categoria 3 – 230 lei
  • Categoria 4 – 180 lei
  • Categoria VIP - 450 lei

Biletele au fost puse in vanzare prin reteaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center etj.2, la casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International – Libraria Eminescu, precum si in magazinele EuroGSM din Unirea Shopping Center – parter (aripa centrala), zona Dorobanti – B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, zona Lujerului in incinta Hypermarketului Cora Lujerului, zona 1Mai in B-dul Ion Mihalache, nr. 92, la Sala Palatului si online pe Vreaubilet.ro.

Julio Iglesias şi-a început cariera muzicală în 1963, după ce un accident grav de maşină l-a imobilizat la pat şi i-a pus punct studiilor de avocat şi carierei de fotbalist. Cu ajutorul muzicii şi al familiei, Julio a reuşit să se recupereze fizic şi în 1968 a câştigat concursul “Benidorm Internaţional Song Festival” graţie piesei “La vida sigue igual”. Succesul internaţional a venit însă în 1970 odată cu reprezentarea Spaniei la Eurovision.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 22 iulie 2014

Julio Iglesias

Loc
Sala Palatului

Trending