Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Viky Red a lansat un nou videoclip, "Poate"

Viky Red a dezvăluit videoclipul noului single "Poate". Piesa este compusă împreună cu Alex Cotoi și Mocanu Laurențiu, de regia clipului ocupându-se King Julian.

Publicat

pe

Viky Red - "Poate" (secvență videoclip)
Viky Red - "Poate" (secvență videoclip)

Viky Red continuă promovarea albumului de debut aflat în lucru printr-un nou single, ce are un ton similar pieselor lansate anterior. Iubirea rămâne o tematică nelipsită în muzica sa,  indiferent dacă lansează piese solo sau în duet. "Poate" se mulează, astfel, pe stilul deja familiar al artistului, fiind o melodie cu un vibe pozitiv, ce vorbește despre dorința de a cuceri persoana care ți-a căzut cu tronc.

Clipul regizat de King Julian și produs de Fonogram Studios are un scenariu gândit într-o cheie umoristică, Viky Red fiind în poziția de a face orice pentru a o impresiona pe tânăra care i-a furat inima. În videoclipul "Poate", Viky Red joacă rolul învățătorului îndrăgostit de una dintre colegele de muncă. Pentru a o cuceri pe profesoara de sport, Viky Red încearcă mai întâi cu un trandafir, pentru a ajunge apoi în sala de fitness, unde își lucrează mușchii.

Ultimul videoclip lansat de Viky Red este pentru piesa  "Vânzător de lumină", o colaborare cu Ellie White. În decembrie anul trecut, Viky Red a realizat, de asemenea, o colaborare interesantă cu Aylin. Piesa se numește “Better” și se bucură de un videoclip simplu , dar de impact.

După numeroase colaborări și experimente pe plan muzical, printre care menționăm Sonichouse, Viky s-a alăturat binecunoscutei formații Morandi, ca instrumentist, având astfel ocazia să cânte pe aceeași scenă cu artiști renumiți precum 30 Seconds to Mars sau Jennifer Lopez și să acopere o mulțime de țări în concerte, precum Regatul Unit, Rusia, Spania, Italia, Grecia sau Țările Baltice.

Viky Red - "Poate" (videoclip)

Trending