Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

VIDEO VIRAL: Cum s-a schimbat Madonna în 31 de ani (1983-2014)

Vezi prin ce transformări a trecut Madonna din 1983 și până în prezent, într-un video de numai 64 de secunde.

Publicat

pe

Secvență video viral: Cum s-a schimbat Madonna în 31 de ani
Secvență video viral: Cum s-a schimbat Madonna în 31 de ani

Un fan al reginei pop a realizat un clip extrem de interesant, alb-negru, care prezintă transformările Madonnei în cei 31 de ani de carieră. Artista, în vârstă de 55 de ani, și-a schimbat permanent stilul, reinventându-se cu succes de fiecare dată. Începând cu single-ul "Lucky Star" din 1983, care a ajuns pe locul 4 în topul Billboard Hot 100, popularitatea ei s-a aflat într-o continuă și rapidă ascensiune. De-a lungul carierei Madonna a lansat 12 albume de studio, 77 de single-uri și 67 de videoclipuri oficiale.

În 2012, Madonna a fost declarată cea mai bine vândută artistă din toate timpurile, în Marea Britanie, iar anul trecut, s-a aflat pe prima poziție în topul celor mai bine plătiți artiști în perioada iunie 2012-iunie 2013. Regina pop a făcut 125 de milioane de dolari, în principal, datorită turneului MDNA Tour.

Recent, Madonna cântat cu Miley Cyrus la MTV Unplugged un medley pe două dintre hiturile lor: "Don't Tell Me" și "We Can't Stop". Îmbrăcate în stil country, cele două nu au ezitat să scoată limba la cameră, spre deliciul presei de cancan.

VIDEO VIRAL: Cum s-a schimbat Madonna în 31 de ani

Trending