Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

MAKING OF VIDEO: Shakira și Rihanna - "Can't Remember To Forget You"

Videoclipul "Can't Remember To Forget You" lansat de Shakira și Rihanna a fost unul dintre subiectele fierbinți ale săptămânii trecute. Pentru a alimenta curiozitatea fanilor, artista columbiană a dezvăluit un making of al clipului, în cele aproximativ 4 minute fiind prezentate imagini de la filmări, precum și intervenții ale celor două, fiecare povestind despre cât de sexy este partenera sa din videoclip.

Publicat

pe

Shakira și Rihanna - ”Can't Remember To Forget You” (secvență videoclip)

Shakira și Rihanna au lansat la finalul săptămânii trecute unul dintre cele mai fierbinți videoclipuri ale începutului de an. Cu un regizor precum Joseph Kahn și o piesă cu beat-uri reggae și porțiuni mai rock, clipul pentru noul single "Can't Remember To Forget You" a avut câte puțin din toate, reușind să puncteze compatibilitatea acolo unde alții ar vedea mai curând un contrast.

Elementul definitoriu al videoclipului rămâne însă senzualitatea, exprimată prin cadre bine gândite. De la dans la îmbrățișări, totul este sugerat, nimic nu este explicit. Privitorul este invitat să-și imagineze singur scenarii complementare, pentru asta apelându-se la abilitatea Shakirei și a Rihannei de a electriza audiența.

Din making of-ul dezvăluit recent, aflăm că fiecare dintre cele două artiste apreciază activitatea celeilalte, acesta fiind poate unul dintre motivele pentru care videoclipul s-a închegat atât de bine.

"Shakira este unul dintre artiștii mei favoriți. Iubesc ceea ce face", a mărturisit Rihanna pe platoul de filmări.

Pe de altă parte, Shakira crede că Rihanna este definiția senzualității, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a dorit o colaborare cu ea.

"Este fără îndoială una dintre cele mai sexy femei pe care le-am întâlnit.Eu știu că pot fi sexy. Dar am nevoie de un scenariu. Dacă mi se spune <<3, 2, 1, start>, pot să fiu sexy. Dar ea este sexy în mod natural", a declarat Shakira.

Mai multe detalii despre impresiile celor două artiste despre această colaborare puteți afla din clipul de mai jos. Videoclipul "Can't Remember To Forget You" îl puteți urmări într-un articol anterior.

Shakira și Rihanna - "Can't Remember To Forget You"

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending