afis-I-am-the-rocker-festival-2015INFO CONCERT:
I Am The Rocker
Afiș Alessandro Safina concert România 2015INFO CONCERT:
Alessandro Safina
Solistul Andi Deris - Concert Helloween la București pe 1 iulie 2015Poze concert Helloween – București 2015 Concert Judas Priest la Romexpo din Bucuresti pe 1 iulie 2015Poze concert Judas Priest – București 2015 Hiturile anului 2015Hiturile anului 2015 la început de iulie – TOP 10 NETSKY LIVE - Electric Castle Festival 2015Poze Electric Castle Festival 2015 Concert Slash la Arenele Romane din Bucuresti pe 28 iunie 2015Poze concert Slash cu Myles Kennedy & The Conspirators – București 2015

Goran Bregovic și Florin Salam, concert în premieră la Sala Palatului

Legenda Balcanilor, Goran Bregovic, revine în România împreună cu “Wedding and Funeral Band” pentru a dezlănțui energiile într-un show grandios, care va avea loc pe 6 martie la Sala Palatului. Spectacolul “Champagne for Gypsies”, care poarta numele celui mai recent album Bregovic, va fi o premieră: icon-ul Balcanilor, Goran Bregovic și Florin Salam, împreună, pe aceeași scenă.
Vezi cele mai tari promoții la albume muzicale de colecție - Rolling Stones, Frank Zappa, Dio, Gary Moore, Peter Gabriel, Alice Cooper, U2, HIM, Rush, Van Halen, Lynyrd Skynyrd etc
Goran Bregovic

Goran Bregovic

Deși ideea acestui concert i-ar putea surprinde pe unii, asocierea lui Goran Bregovic cu Florin Salam nu este întâmplătoare. Albumul „Champagne for Gypsies” a adus în atenția publicului colaborări inedite ale lui Goran Bregovic atât cu Florin Salam, cât și cu Gipsy Kings sau Gogol Bordello. Alegerile lui Bregovic s-au dovedit inspirate, discul fiind primit cu entuziasm pe plan internațional.

Colaborarile lui Florin Salam cu celebritățile muzicale au început pe plan național. Astfel, în 2008, Salam a cântat împreună cu Paula Seling și Orchestra Simfonică București în cadrul unui moment simbolic, care s-a dorit o reconciliere între manele și muzica pop. Florin Salam s-a facut remarcat prin stilul său, cunoscut în lumea muzicală drept „nebunia lui Salam”.

Goran Bregovic este un artist și un compozitor care a schimbat radical cultura pop europeană. Bregovic îmbină cu desăvârșire energia muzicii țigănești, muzica de cor balcanică și rock-ul. Muzica lui Bregovic este o încrucișare de exuberanță, fericire și tristețe, care încălzește inimile, fiind compusă și cântată pentru cele mai importante momente din viața oamenilor.

Bregovic cântă împreună cu „Wedding and Funeral Band„, orchestra compusă din suflători țigani, voci tradiționale bulgărești, chitară electrică, percuție tradițională și cor bisericesc. „Orchestra de nunți și înmormântări” este recunoscută la nivel mondial pentru unicitatea cu care îmbină culturile din estul Europei. În timpul show-urilor sale live, publicul este încercat de o pornire irezistibilă de a dansa, de parcă ar fi la o nuntă. Asa cum și Bregovic spune adesea în concerte, „orchestra este de închiriat pentru nunți, dar și pentru înmormântări, deși costă mai mult pentru înmormântări, așa că… ar fi mai bine să nu muriți!”

Goran Bregovic a fost primit cu ovații la nivel internațional, publicul fiind de fiecare dată cuprins de extazul muzicii sale. „Champagne for Gypsies” – un show frenetic, trei ore de exuberanță și pasiune balcanică. Joi, 6 martie, ora 19.30, la Sala Palatului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Goran Bregovic
Bilete concert Korn Romania 2015
Poza de profil pentru Raluca Tanasă
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
Citește articolul precedent:
Shakira și Rihanna - ”Can't Remember To Forget You” (secvență videoclip)
MAKING OF VIDEO: Shakira și Rihanna – „Can’t Remember To Forget You”

Videoclipul "Can't Remember To Forget You" lansat de Shakira și Rihanna a fost unul dintre subiectele fierbinți ale săptămânii trecute....

Închide