Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Emilia Popescu, invitata trupei Taxi în concertul aniversar

Emilia Popescu va participa ca invitat special la concertul aniversar Taxi, ce va avea loc pe 17 martie la Sala Palatului. Pe lista invitaților anunțați se regăsesc, de asemenea, Maia Morgenstern, Marius Florea Vizante, Corul Madrigal, Cornelia Tihon și Grupul de Copii „Do Re Mi”. Membrii Taxi vor avea alături de ei în concert 6 actori, alte 3 nume urmând a fi anunțate în perioada următoare.

Publicat

pe

Emilia Popescu
Emilia Popescu │ FOTO: www.cinemagia.ro

De ceva vreme, trupa Taxi s-a mutat în sala de repetiții, unde se pregătește pentru spectacolul "Taxi – 15 ani", ce va avea loc pe 17 martie la Sala Palatului. La actuala reședință, membrii trupei primesc și vizite. Unul dintre oaspeții pe care i-a avut recent este Emilia Popescu, ce va fi alături de Taxi în cadrul concertului aniversar.

Actriță la Teatrul Bulandra și în paralel o prezență dinamică și reconfortantă într-o serie de emisiuni de divertisment, Emilia Popescu a crescut într-o familie de artiști. În 1988 a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" Bucureşti, clasa prof. Olga Zamfirescu, Florin Zamfirescu. În "Cafeneaua" lui Sam Bobnik a fost Janet, iar în "Poveste de iarnă" de Shakespeare a fost Hermiona. Emilia Popescu este apreciată, de asemenea, pentru rolurile din filmele "Moromeţii", "În fiecare zi mi-e dor de tine", "Liliacul înfloreşte a doua oară" sau "Divorţ din dragoste".

O altă invitată a trupei Taxi este Cornelia Tihon. Venită din Basarabia la vârsta de 10 ani, tânăra artistă este masterandă (cu nota maximă) a Conservatorului din București. La 25 de ani interpretează genuri muzicale diverse (clasic, rock, folclor, jazz) la 25 de instrumente aerofone (de la fluier, la tulnic sau bucium).

Taxi alături de Cornelia Tihon

Taxi alături de Cornelia Tihon

"An după an, trupa Taxi m-a făcut să fredonez refrene noi, mereu interesante, mereu frumoase…Sunt onorată și fericită să fiu alături de Taxi pe scena Sălii Palatului." - Cornelia Tihon

În cadrul spectacolului de pe 17 martie, formația va interpreta hiturile binecunoscute, dar și piese de pe noul disc. Fondator, compozitor și textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu și-a pus întreg sufletul în acest proiect. Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-și spune povestea. O va face în stilul caracteristic, adică cu autoironie și umor.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile în Rețeaua Eventim. Copiii sub 6 ani au acces gratuit, dacă părinții sunt dispuși să îi țină în brațe. Pentru persoanele cu dizabilitati se pun la dispozitie 6 locuri gratuite, care vor fi ocupate in ordinea solicitarii acestora la adresa de email [email protected].

Taxi - 15 ani

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 17 martie 2014

Taxi

Loc
Sala Palatului

Trending