Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte Bonnie Tyler și Smokie la Sala Palatului din București

Bonnie Tyler și Smokie vor concerta pe 13 octombrie 2014 la Sala Palatului din București. Două nume sonore își vor uni astfel fanii într-un singur loc, pentru a le oferi două concerte de tip Greatest Hits cu peste 3 ore de muzică live.

Publicat

pe

Bonnie Tyler și Smokie revin la București pe 14 octombrie

UPDATE: Concertul va avea loc la Sala Palatului pe 13 octombrie de la ora 19, datele inițiale fiind Sala Polivalenta/14 octombrie.

Despre muzica anilor '70- '80 se spune că face parte din "perioada de aur a muzicii universale", fiind căutată și astăzi. Pentru a răspunde acestei cereri, International Best Project lansează în România un nou concept de concerte, menit să le ofere iubitorilor de show-uri live seri muzicale de neuitat cu program extins. Avantajul spectatorului care optează pentru acest tip de eveniment constă în faptul că biletele sunt tarifate la prețurile afișate pentru un singur concert.

Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor '70-'80, care a înregistrat vânzări de peste 100 de milioane de copii, își va delecta publicul cu piese precum "It's A Heartache", ”Total Eclipse of the Heart”, ”To love somebody”, ”Lost in France”, ”Goodbye to the Islands”, dar și cu multe alte surprize ce îi va face pe nostalgici să retrăiască momente frumoase.

Bonnie Tyler – "It's a Heartache"

Nici trupa Smokie nu se va lasa mai prejos. Trupa este nerăbdătoare să revină pe scena Sălii Polivalente pentru o distracție pe cinste alături de toți cei care au umplut ani la rând sălile de spectacol din toată țara. Seara de 13 octombrie 2014 va încununa muzica anilor '70 – '80. Din repertoriul celui de-al doilea concert nu vor putea lipsi piesele de rezistență: ” Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Alice”, „Lay Back in the Arms of Someone”, „If You Think You Know How to Love Me” și bineînțeles, cel mai popular single al trupei, „Living Next Door to Alice”.

Smokie – "Living next door to Alice"

Prețurile biletelor pentru concertele Bonnie Tyler și Smokie de la Sala Palatului variază în funcție de categoria de loc. Biletele VIP costă 255 lei, cele mai ieftine fiind 125 lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 13 octombrie 2014

Bonnie Tyler & Smokie

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending