Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

VIDEO: Lyric video care parodiază....lyric videos

Cei de la The Key Of Awesome au realizat un lyric video care parodiază ideea de lyric video. Urmărește pe InfoMusic clipul amuzant, realizat pentru "a number 1 hit".

Publicat

pe

Secvență lyric video parodie Key Of Awesome
Secvență lyric video parodie Key Of Awesome

"Acesta este  lyric video-ul oficial pentru un hit numărul 1", scrie în descrierea clipului. Versurile acestui hit sunt compuse de Mark Douglas, iar muzica este semnată de Doug Larsen, care s-a ocupat și de editarea lyric video-ului împreună cu Greg Murtha. Aceștia fac parte din echipa Key Of Awesome, un show de comedie muzicală, ale cărui episoade sunt publicate pe canalul oficial de YouTube Barely Political. Melodia din lyric video este interpretată de Freddie Cosmo, un tânăr artist din Phildelphia (SUA).

Key Of Awesome a fost creat în 2009, iar primul video care a devenit viral a fost "Glitter Puke", în care este parodiată Kesha. Clipul s-a aflat pe locul 2 în topul celor mai vizionate video-uri de pe YouTube în 2010, iar în prezent are peste 90 de milioane de vizualizări. Cu o echipă de peste 30 de persoane, Key Of Awesome intră în pielea celor mai populare vedete și ironizează trendurile din cultura pop.

Key of Awesome: Official Lyric Video

Trending