Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Thievery Corporation cântă la Electric Castle Festival

Thievery Corporation, DJ Fresh, Akua Naru, DJ EZ și Orchestra Notes & Tiesau au confirmat pentru ediția din acest an a Electric Castle Festival 2014. Evenimentul se desfășura în perioada 19 – 24 iunie 2014, la Castelul Banffy, lângă Cluj-Napoca.

Publicat

pe

Thievery Corporation

Thievery Corporation, DJ Fresh, Akua Naru, DJ EZ și Orchestra Notes & Ties sunt noile nume care au confirmat pentru ediția din acest an a Electric Castle Festival ce se desfășoară la Castelul Banffy din Bontida, județul Cluj. Evenimentul este organizat de Boiler Events iar producția de anul trecut a fost nominalizată la European Festival Awards 2013 – secțiunea Medium-Sized. Thievery Corporation este al doilea headliner anunțat de organizatori, după ce DJ Rusko a confirmat că va veni la festival pentru a susține primul său concert din România.

Thievery Corporation sunt cunoscuti pentru concertele spectaculoase si pline de energie. La cea de-a doua editie a Electric Castle, "alchimistii trip-hop-ului” promit publicului de la Castelul Banffy un spectacol "cutremurator”: de doua ori mai mult sub-bass decat intr-un concert obisnuit. De altfel, desfasurarea de forte pentru acest eveniment se anunta a fi impresionanta: trupa a solicitat un sistem audio special, capabil sa acopere o gama larga de frecvente joase si care include dublarea numarului de subwoofers.

Thievery Corporation - "Is it Over?"

DJ Fresh (Dan Stein) este un vizionar, fiind considerat un adevarat motor al muzicii electronice. Descris drept o tornada, vartejul sau creativ domina scena muzicii electronice de aproape un deceniu. Combina cu lejeritate house, dancehall, acid jazz, reusind sa aiba constant hituri in topurile europene. Impreuna cu Messy MC promite un spectacol total la Bontida.

O alta artista care vine la Electric Castle este Akua Naru, muziciana ce si-a inceput proiectul in SUA, a trecut prin China si Ghana si s-a stabilit apoi in Germania. Cu o voce exersata din copilarie, Akua ofera un circuit ritmat intre poezie si muzica, un concert inedit prin formula intima si interactiva cu care se prezinta in fata publicului.

DJ EZ, o legenda a muzicii garage, e considerat de industria muzicala "cel mai bun” DJ de garage din toate timpurile. A inceput la 15 ani, in 1989, cand punea muzica house la un post pirat de radio.

Dupa succesul mare la public inregistrat la prima editie Electric Castle, Orchestra Notes & Ties revine si in acest an pe scena de la Bontida. Formata din studenti si absolventi ai Academiei de Muzica "Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, orchestra aduce o prezentare inedita si ghidusa a unui gen muzical considerat de multi a fi doar "pentru cunoscatori”.

Trending