Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Single nou Shakira, "Nunca me acuerdo de olvidarte" - AUDIO

Shakira a lansat o versiune cu versuri în limba spaniolă pentru piesa "Can't Remember To Forget You". Noul single se numește "Nunca me acuerdo de olvidarte", această variantă fiind interpretată integral de către artista columbiană. Colaborarea cu Rihanna pentru melodia cu versuri în engleză a devenit deja hit în 39 de țări.

Publicat

pe

Shakira
Shakira

Indiferent de succesul pe care l-ar avea cu piese în limba engleză, Shakira nu uită niciodată de fanii săi latini. Artista columbiană a dezvăluit, astfel, o nouă versiune a duetului său cu Rihanna pentru piesa "Can't Remember To Forget You". Single-ul "Nunca me acuerdo de olvidarte" are versurile în limba spaniolă, fiind promovat special pentru segmentul de public ce a susținut-o încă de dinainte de a deveni cunoscută la nivel internațional.

Noua versiune a piesei nu mai este, însă, un duet, Shakira interpretând și partea Rihannei. Nu știm dacă decizia a fost luată deliberat, sau pur și simplu Rihanna nu a avut suficient timp pentru a înregistra și varianta cu versuri în limba spaniolă.

Piesa "Can't Remember To Forget You" este deja hit. Primul duet al artistei cu Rihanna a debutat pe primul loc în iTunes în 39 de țări, carisma și vocile celor două fiind, se pare, perfect compatibile.

"Piesa vorbește despre acel gen de bărbat care ți se bagă pur și simplu pe sub piele, fiindu-ți imposibil să-l ignori. Cred că fiecare femeie a simțit măcar o dată ceva similar. Melodia nu este, însă, o reflexie a vieții mele personale de acum", a povestit recent Shakira într-un interviu.

Videoclipul piesei "Can’t Remember to Forget You" a fost filmat la începutul lui decembrie 2013 în Bahamas. Pentru acest clip, Shakira a colaborat cu regizorul Joseph Kahn, ce a lucrat de-a lungul carierei cu Eminem, Mariah Carey, Gwen Stefani, Moby, George Michael, U2, Muse.

Shakira - "Nunca Me Acuerdo De Olvidarte" (Audio)

Trending