Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ricky Wilson (Kaiser Chiefs) recunoaște că The Voice este un artificiu

Ricky Wilson a recunoscut recent că The Voice UK este pentru el un artificiu de marketing. Solistul Kaiser Chiefs a mărturisit într-un interviu că a acceptat invitația de a fi în juriul emisiunii-concurs pentru a vinde mai multe albume.

Publicat

pe

Ricky Wilson în juriul The Voice UK

În pragul noului sezon The Voice UK, Ricky Wilson a recunoscut că prezența sa în juriu are un scop bine determinat. Fără ocolișuri, solistul Kaiser Chiefs a declarat că motivul pentru care a acceptat invitația este unul simplu și evident: promovare.

"Îmi iubesc trupa și vreau ca albumele noastre să fie cât mai bine promovate. Știu că toată lumea spune <<Crede că va vinde mai multe albume și mai multe bilete dacă e în juriul The Voice>>. Și au dreptate, exact de asta o fac. Nu sunt idiot", a declarat Ricky Wilson pentru NME.

Anul acesta, Kaiser Chiefs va lansa cel de-al 5-lea album de studio. "Education, Education, Education & War" va apărea pe piață pe 31 martie, urmând a beneficia de o expunere sporită prin intermediul proaspătului jurat The Voice UK, Ricky Wilson.

The Voice UK a ajuns la cel de-al treilea sezon, componența juriului de anul acesta aducând o schimbare în bine emisiunii. Kylie Minogue și Ricky Wilson i-au înlocuit pe Jessie J și Danny O'Donoghue, publicul părând încântat de această schimbare. Primul episod, ce a rulat pe 11 ianuarie 2014, a strâns în fața televizoarelor 8,73 milioane de spectatori, cu aproximativ un milion mai mult față de aceeași perioadă a sezonului trecut. 

Sir Tom Jones și Will.i.am sunt în continuare membri în juriul The Voice UK, ambii mărturisind că sunt entuziasmați de începerea unui nou sezon.

Kylie Minogue, Ricky Wilson, Sir Tom Jones și Will.i.am - Medley - The Voice UK

Trending