Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Laura Pausini și Marc Anthony emană energie în noul videoclip "Se Fué"

Laura Pausini și Marc Anthony interpretează în duet o nouă variantă a piesei "Se Fué". Versiunea spaniolă a hitului "Non c’è‘" a fost lansată inițial în 1994, fiind inclusă pe cel de-al doilea album al artistei italiene. Pentru videoclip, Laura Pausini a colaborat cu regizorii Leandro Manuel Emede și Nicolo Cerioni.

Publicat

pe

Laura Pausini și Marc Anthony - ”Se Fue” (videoclip)

După o pauză discografică de doi ani, Laura Pausini revine în forță cu albumul retrospectiv "The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career". Artista italiană mizează, se pare pe duete, pentru a energiza piese noi și reîmprospăta piese vechi. Colaborarea cu Kylie Minogue pentru "Limpido" este urmată astfel de un duet cu Marc Anthony pentru hitul "Se Fué" din 1994. Noua variantă a melodiei are un ritm latino pronunțat, videoclipul invitând privitorul la dans.

Laura Pausini este una dintre cei mai proeminente artiste de origine italiană, având în palmares trei premii Grammy, unul Billboard și patru World Music Awards. Cântăreața are la activ zece albume de studio și două compilații, având piese înregistrate în engleză, italiană, franceză, spaniolă și portugheză. Albumul său de debut a fost lansat în 1993, devenind în scurtă vreme un succes la nivel internațional.

Singurul album în limba engleză al Laurei Pausini se numește "From the Inside" și a fost lansat în 2002. Cifra de vânzări a acestui material discografic nu s-a ridicat însă la așteptări, piesele în limba italiană rămânând în continuare preferatele publicului. În plus, conform statisticilor furnizate de  Warner Music Italy, Laura Pausini a vândut până în 2011 peste 45 de milioane de albume în întreaga lume.

Marc Anthony, cel mai bine vândut artist de tropical salsa din toate timpurile, va susține primul său concert în România pe 19 mai 2014, începând de la  ora 19:00. Evenimentul este organizat de International Best Project și va avea loc la Sala Palatului din capitală. Marc Anthony concertează cu orchestră live, show-urile sale debordând de energie și pasiune. Premiera vine în România cu prețuri pe măsură, cel mai ieftin bilet costând 220 de lei. Mai multe detalii despre concertul de la București puteți afla dintr-un articol anterior.

VIDEOCLIP: Laura Pausini - "Se Fué" feat. Marc Anthony

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 31 martie 2015

ANULAT - Marc Anthony

Loc
Sala Palatului

Trending