Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Eurovision 2014: Ștefan Stan se înscrie cu piesa "Breathe" - AUDIO

Ștefan Stan, câștigătorul primei ediții a emisiunii-concurs "Vocea României", se va înscrie la Eurovision România 2014 cu piesa "Breathe". Melodia este o colaborare cu TeddyK, o tânără artistă aflată la început de carieră. Ascultă piesa în articol.

Publicat

pe

Ștefan Stan feat. TeddyK - ”Breathe” (Eurovision 2014) │ FOTO: www.facebook.com

Trofeul Eurovision 2014 atrage noi participanți. Alături de Ovi și Paula Seling, ce și-au anunțat înscrierea cu piesa "Miracle", va intra în cursa pentru marele premiu și Ștefan Stan. Artistul a confirmat recent că a hotărât să se înscrie cu piesa "Breathe", pe care o interpretează împreună cu TeddyK. Decizia a fost influențată și de reacția fanilor la aflarea veștii că fostul concurent de la Vocea României vrea să participe la Eurovision.

"Breathe...așa se numește piesa pe care o pregătisem pentru Eurovision România împreună cu TeddyK ! Dar, având în vedere situația incertă a concursului în acest an, am să vă las pe voi să hotărâți dacă vă doriți să ascultați o poveste de dragoste în care...regăsirea este completă! Ce facem?", a întrebat Ștefan Stan pe pagina sa de Facebook.

Ca urmare a feedback-ului pozitiv primit, artistul a anunțat că se va înscrie în concurs, oferind publicului și un scurt teaser al melodiei.

"Pentru că m-ați încurajat să promovăm piesa, mi-ați dat curaj...așa că...am facut-o!!!! Un mic teaser!"

Ștefan Stan feat. TeddyK - "Breathe" (Eurovision România 2014)

Ștefan Stan a câștigat notorietate în 2011, odată cu obținerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs "Vocea României". Artistul s-a remarcat datorita glasului său baritonal și ușor gutural, iar astăzi își încântă fanii atât cu piese din repertoriul internațional, cât și din propriul repertoriu.

Prezența României la Eurovision 2014 a stat sub semnul întrebării până în ultima secundă, din cauza fondurilor insuficiente. Dan Manoliu a confirmat, însă, în cele din urmă participarea, spre încântarea fanilor acestei emisiuni.

Finala Eurovision 2014 va avea loc pe data de 10 mai la Copenhaga, în Danemarca. Semifinalele concursului se vor desfășura pe 6 mai, respectiv 8 mai, la arena B&W Hallerne. Sloganul celei de-a 59-a ediții a competiției este "Join Us". Țările ce vor fi reprezentate în cadrul Eurovision 2014 vor fi anunțate luna aceasta.

Trending