Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Urmărește noul clip Disclosure - "Grab Her" - VIDEOCLIP

Duo-ul britanic de muzică electronică, Disclosure, a lansat videoclipul noului single "Grab Her". Melodia este extrasă de pe albumul de debut "Seattle", nominalizat la Premiile Grammy 2014, la categoria Cel Mai Bun Llbum de Dance/Electro.

Publicat

pe

Secvență videoclip Disclosure - "Grab Her"

Regizorul Emile Sornin semnează noul videoclip "Grab Her". Amuzant și ironic, acesta prezintă tipologia șefilor care abuzează de puterea lor și se poartă umilitor cu angajații. Piesa include un sample din melodia "Look of Love" de la Slum Village.

Cei de la Disclosure se numără printre tinerii artiști care s-au impus în 2013 și de la care publicul și critcii au mari așteptări în 2014. Duo-ul se bucură de 4 nominalizări la BRITAwards, inclusiv la categoria Cel Mai Bun Single cu hit-ul "White Noise" feat. AlunaGeorge. Videoclipul melodiei a strâns într-un an aproape 14 milioane de vizualizări. În plus, "White Noise" s-a aflat în topul celor mai bine vândute single-uri din Marea Britanie în 2013. De asemenea, albumul de debut "Settle" este nominalizat la Premiile Grammy 2014 la categoria Cel Mai Bun Album Dance/Electro.

VIDEOCLIP: Disclosure - "Grab Her"

Disclosure este format din frații Guy și Howard Lawrence, în vârstă de 23 de ani și respectiv 20 de ani. Trupa a început să fie difuzată la radio la nivel național odată cu lansarea single-ului "Tenderly"/"Flow", în ianuarie 2012. În iunie 2012, duo-ul a lansat EP-ul "The Face" ce a inclus un remix după Jessie Ware - "Running". Primul hit în Marea Britanie a fost "Latch". Single-ul a apărut în octombrie 2012 și a ajuns pe locul 11 în topul celor mai vândute single-uri din Marea Britanie. În 2013, trupa s-a bucurat de sprijinul celor de la BBC Radio 1, iar următoarele două single-uri s-au aflat în top 10 hit singles - "White Noise" (2), "You&Me" (10).

Disclosure

Disclosure │ FOTO: Edwige Hamben www.facebook.com

Albumul de debut "Seattle" a fost lansat pe 3 iunie anul trecut și s-a bucurat de numeroase recenzii pozitive. A debutat pe locul 1 în topul albumelor din Marea Britanie, iar succesul s-a răspândit în Europa și Australia. Disclosure a susținut un turneu mondial în 2013, ce a inclus peste 40 de concerte în Europa, America și Canada și prezența la festivaluri importante precum Coachella Valley Music and Arts Festival, Lollapalooza Music Festival și Sasquatch Festival.

Disclosure - "White Noise" feat. AlunaGeorge

Trending