Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Câștigătorii Premiilor Grammy 2014 conform predicțiilor Shazam

Shazam a publicat o listă cu predicții pentru Gala Premiilor Grammy 2014, nominalizând artiștii și trupele cu cele mai mari șanse de câștig. Printre artiștii cu șanse mari la statuete se numără și Pink și Nate Ruess. Vezi lista completă a predicțiilor Shazam.

Publicat

pe

Nate Ruess și Pink, pe lista predicțiilor pentru câștigătorii Premiilor Grammy 2014

Cu doar câteva zile înainte de Gala Premiilor Grammy 2014, Shazam ne propune o listă de câștigători. Compania a câștigat încrederea industriei muzicale, fiindu-i recunoscute profesionalismul și acuratețea în materie de predicții. Anul trecut, Shazam a indicat în avans 3 dintre câștigătorii la Grammy.

"Baza de date Shazam oferă posibilitatea de a identifica artiștii noi cu potențial, precum și pe cei vechi, deja în vogă, folosind o metodă de măsurare cantitativă. Când oamenii utilizează aplicația Shazam pentru a afla mai multe despre o piesă, ei îți dezvăluie mai multe informații decât ți-ar oferi posturile de radio. Mai exact, poți observa intenția lui de a afla acel lucru. În plus, aplicația îți oferă șansa de a cumpăra o piesă în momentul în care ai descoperit-o", a declarat unul dintre managerii companiei, Peter Szabo.

Predicțiile pentru Gala Premiilor Grammy 2014 cuprind 7 categorii: Record of the Year, Album of the Year, Song of the Year, Best New Artist, Best Dance / Electronica Album, Best Country Album și Best Rap Album. Pentru a determina artiștii cu șanse de câștig, Shazam a luat în considerare activitatea utilizatorilor aplicației, incluzând aici numărul de download-uri și căutări.

Câștigătorii Premiilor Grammy 2014 vor fi anunțați oficial pe 26 ianuarie, în cadrul galei ce va avea loc la Los Angeles. Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată într-un articol anterior.

Predicții Shazam - Câștigătorii Premiilor Grammy 2014

  • Record of the Year -- "Blurred Lines" - Robin Thicke, feat. T.I. and Pharrell (5.4 million Shazams)
  • Album of the Year -- "The Heist" - Macklemore & Ryan Lewis (11.4 million Shazams)
  • Song of the Year -- "Just Give Me a Reason" - Pink, feat. Nate Guest (4.3 million Shazams)
  • Best New Artist -- Macklemore & Ryan Lewis
  • Best Dance / Electronica Album -- "18 Months" - Calvin Harris (5 million Shazams)
  • Best Country Album -- "Red" - Taylor Swift (4.3 million Shazams)
  • Best Rap Album -- "The Heist" - Macklemore & Ryan Lewis

Trending