Concert Joe Satriani la București pe 12 octombrie 2015Poze concert Joe Satriani – București 2015 Avishai Cohen Trio în concert la Sala Radio pe 10 octombrie 2015Poze concert Avishai Cohen Trio la Sala Radio – 2015 Anny Schilder si Jan Keizer (BZN) la Sala Palatului pe 10 octombrie 2015Poze concert BZN la București 2015 Afiș Hindi Zahra concert în România 2015INFO CONCERT:
Hindi Zahra
Afiș Bryan May Concert Sala Palatului 2016INFO CONCERT:
Bryan May și Kerry Ellis
The Lord of the Dance la Sala Palatului din Bucuresti pe 6 otombrie 2015Poze Lord of the Dance 2015 Brian MayBrian May, chitaristul trupei Queen, concertează în România alături de Kerry Ellis

Alicia Keys – „Power”, single tribut Martin Luther King – AUDIO

Alicia Keys a dezvăluit recent un nou single, intitulat "Power". Melodia este un tribut Martin Luther King, fiind totodată dedicată tuturor celor care se regăsesc în versurile piesei.
Alicia Keys

Alicia Keys

Alicia Keys a lansat o piesă motivațională. Intitulată „Power„, melodia este un tribut adus lui Martin Luther King, artista considerând că versurile descriu foarte bine activitatea întreprinsă de liderul mișcării împotriva discriminărilor rasiale.

„Piesa asta este despre putere. Am compus-o în 2007, dar nu am împărtășit-o până acum nimănui…Martin Luther King și Coretta au avut această putere. Se găsește și în interiorul părinților noștri. E în mine și în tine. E în noi toți”, a transmis Alicia Keys pe pagina sa de Facebook.

Mesajul a venit însoțit de o fotografie a lui Martin Luther King alături de soția sa, Coretta.

Martin Luther King

Martin Luther King și Coretta

Single-ul „Power” a fost compus de Alicia Keys în 2007, însă nu a fost lansat oficial până acum. Artista a publicat piesa pe site-ul său cu ocazia Martin Luther King Day, mărturisind că aceasta este piesa ei favorită din categoria celor nelansate.

O altă piesă compusă în 2007 și dezvăluită recent este „Die Without You„, un cover după o piesă de-a lui P.M. Dawn. Single-ul poate fi ascultat într-un articol anterior.

Alicia Keys – „Power”

Alicia Keys a lansat în toamna lui 2013 balada „Queen Of The Field”. Melodia a fost compusă special pentru filmul „12 Years A Slave”, nominalizat anul acesta la 9 premii Oscar. Scenariul peliculei este bazat pe o poveste reală a unui om care se luptă pentru supraviețuire și libertate în perioada de dinaintea Războiului Civil din SUA.

Pentru coloana sonoră a filmului, regizorul Steve McQueen a apelat la ajutorul compozitorului Hans Zimmer, albumul de soundtrack-uri incluzând, de asemenea, piese semnate de John Legend, Alabama Shakes sau Laura Mvula. Pentru detalii puteți citi un articol anterior.

Citește mai multe despre Alicia Keys
Subiectele momentului: Concerte 2015 Feli Lara Fabian Vocea Romaniei
Poza de profil pentru Raluca Tanasă
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
Citește articolul precedent:
Secvență videoclip Damon Albarn - "Everyday Robots"
Damon Albarn (Gorillaz, Blur) a lansat „Everyday Robots” – VIDEOCLIP

Damon Albarn de la Blur și Gorillaz prezintă un nou album solo, după o pauză de 11 ani. Piesa ce...

Închide