Steven MorriseyINFO CONCERT:
Morrissey
afis-korn-concert-romania-2015INFO CONCERT:
KoRn
KornProgram și reguli de acces la concertul Korn Afiş concert HIM la Timişoara 2015INFO CONCERT:
HIM
Festivalul Folk YouINFO CONCERT:
Folk You! Florian Pittiș 2015
Ville ValoVille Valo – „Viața eternă este plictisitoare… este teribil să nu poți muri” afis-untold-festival-2015INFO CONCERT:
UNTOLD FESTIVAL 2015

Alicia Keys – „Power”, single tribut Martin Luther King – AUDIO

Alicia Keys a dezvăluit recent un nou single, intitulat "Power". Melodia este un tribut Martin Luther King, fiind totodată dedicată tuturor celor care se regăsesc în versurile piesei.
Vezi ce cărți au 80% reducere de preț în lichidarea de stoc de pe Elefant.ro.
Alicia Keys

Alicia Keys

Alicia Keys a lansat o piesă motivațională. Intitulată „Power„, melodia este un tribut adus lui Martin Luther King, artista considerând că versurile descriu foarte bine activitatea întreprinsă de liderul mișcării împotriva discriminărilor rasiale.

„Piesa asta este despre putere. Am compus-o în 2007, dar nu am împărtășit-o până acum nimănui…Martin Luther King și Coretta au avut această putere. Se găsește și în interiorul părinților noștri. E în mine și în tine. E în noi toți”, a transmis Alicia Keys pe pagina sa de Facebook.

Mesajul a venit însoțit de o fotografie a lui Martin Luther King alături de soția sa, Coretta.

Martin Luther King

Martin Luther King și Coretta

Single-ul „Power” a fost compus de Alicia Keys în 2007, însă nu a fost lansat oficial până acum. Artista a publicat piesa pe site-ul său cu ocazia Martin Luther King Day, mărturisind că aceasta este piesa ei favorită din categoria celor nelansate.

O altă piesă compusă în 2007 și dezvăluită recent este „Die Without You„, un cover după o piesă de-a lui P.M. Dawn. Single-ul poate fi ascultat într-un articol anterior.

Alicia Keys – „Power”

Alicia Keys a lansat în toamna lui 2013 balada „Queen Of The Field”. Melodia a fost compusă special pentru filmul „12 Years A Slave”, nominalizat anul acesta la 9 premii Oscar. Scenariul peliculei este bazat pe o poveste reală a unui om care se luptă pentru supraviețuire și libertate în perioada de dinaintea Războiului Civil din SUA.

Pentru coloana sonoră a filmului, regizorul Steve McQueen a apelat la ajutorul compozitorului Hans Zimmer, albumul de soundtrack-uri incluzând, de asemenea, piese semnate de John Legend, Alabama Shakes sau Laura Mvula. Pentru detalii puteți citi un articol anterior.

Citește mai multe despre Alicia Keys
Bilete concert Korn Romania 2015
Poza de profil pentru Raluca Tanasă
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
Citește articolul precedent:
Secvență videoclip Damon Albarn - "Everyday Robots"
Damon Albarn (Gorillaz, Blur) a lansat „Everyday Robots” – VIDEOCLIP

Damon Albarn de la Blur și Gorillaz prezintă un nou album solo, după o pauză de 11 ani. Piesa ce...

Închide