Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tânăra Rebecca Black, într-un party viral în clipul "Saturday" - VIDEOCLIP

Rebecca Black a reușit să strângă un număr record de vizualizări pe YouTube, cu noul videoclip "Saturday". Melodia este cântată în colaborare cu Dave Days și este o continuare a celebrului single "Friday", denumit "cel mai prost cântec din lume".

Publicat

pe

Secvență videoclip Rebecca Black - "Saturday" feat. Dave Days
Secvență videoclip Rebecca Black - "Saturday" feat. Dave Days

Rebecca Black a devenit celebră în 2011, când videoclipul melodiei "Friday" a devenit viral pe YouTube și alte site-uri social media. Însă, sute de milioane de vizualizări nu înseamnă și recenzii pozitive. Din contră, numeroși critici de specialitate și ascultători l-au denumit "cel mai prost cântec din lume". "Friday" a fost scris și produs de Clarence Jey și Patrice Wilson de la Ark Music Factory și a costat-o pe Rebecca nu mai puțin de 4.000 de dolari.

Tânăra artistă de 16 ani nu s-a lăsat descurajată și a continuat să posteze diferite clipuri pe YouTube și melodii, iar acum a revenit cu o continuare a piesei "Friday". Single-ul "Saturday" este cântat împreună cu Dave Days și beneficiază de un videoclip în care Rebecca petrece non-stop alături de prietenii său. În doar 2 zile de la apariție, clipul a depășit 8 milioane de vizualizări. În plus, noul videoclip se bucură de multe comentarii pozitive, fiind apreciată autoironia artistei.

După dezastrul cu "Friday", Rebecca Black și-a produs singură în mare parte, următoarele single-uri lansate. De asemenea, și-a înființat propria casă de discuri independentă, RB Records. În prezent, artista lucrează la albumul de debut alături de producătorul Charlton Pettus.

VIDEOCLIP: Rebecca Black - "Saturday" feat. Dave Days

Trending