Johnn Depp vine în România să concerteze cu Hollywood Vampires, alături de Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith) - Cumpără bilete la concert 
Concert Ana Popovic la Teatrul Naţional București - 2016Poze concert Ana Popovic la București - 2016 afis-schiller-concert-sala-palatului-2016INFO CONCERT:
Schiller
Concert The Masterpiece Experience la Sala Palatului - 2016Cele mai așteptate concerte în România și recomandări afis-summer-well-2016INFO CONCERT:
Summer Well 2016
afis-queen-adam-lambert-bucuresti-2016INFO CONCERT:
QUEEN + Adam Lambert
afis-hollywood-vampires-johny-depp-concert-romania-2016INFO CONCERT:
The Hollywood Vampires (Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry)
afis-andre-rieu-concerte-romania-2016INFO CONCERT:
Andre Rieu

Mihai Chițu, mai aproape de finala Vocea României - VIDEO

Mihai Chițu, a interpretat melodia "One More Try" (George Michael) la Vocea României și a trecut în etapa următoare, fiind salvat de public dintre concurenții lui Horia Brenciu. Vezi momentul din emisiunea de la ProTV de pe 7 decembrie și reacțiile antrenorilor.
Mihai Chițu, mai aproape de finala Vocea României

Mihai Chițu, mai aproape de finala Vocea României

Horia Brenciu i-a recomandat melodia lui George Michael "One More Try" de pe "Faith", albumul de debut al acestuia, din 1987. Este vorba de un hit Number One în America, pe care fanii fostului membru Wham! îl așteaptă cu nerăbdare la concerte. Prin urmare, Mihai Chițu a avut parte de o piesă puternică în atragerea voturilor telespectatorilor. Melodia ajută, dar nu face nimic de una singură. Corect apreciată deopotrivă de public și de antrenori, vocea lui Mihai îl plasează ca favorit al concursului Vocea României. Concurentul are experiență ca solist vocal, la cei 33 de ani având în CV colaborarea ca voce secundară cu Direcția 5.

La audițiile pe nevăzute Mihai Chițu a interpretat piesa lui Freddie Mercury – "The Great Pretender" și a întors două scaune: Horia Brenciu și Marius Moga. A pornind în concurs alături de cel mai bun entertainer din juriu, iar Moga i-a respectat decizia. În live-ul serii de 7 decembrie, Marius a recunoscut că îi amintește de Gary Barlow și l-a felicitat pentru interpretarea plină de emoție din repertoriul lui George Michael.

Mihai Chițu a fost preferatul publicului în rândul concurenților lui Horia Brenciu

Mihai Chițu a fost preferatul publicului în rândul concurenților lui Horia Brenciu

Până la live-ul care i-a adus susținerea telespectatorilor, Mihai Chițu s-a duelat cu Ruxandra Măcărescu pe "Kids", duetul lui Robbie Williams și Kylie Minogue. Horia Brenciu a spus atunci că alege concurentul cu care are mai multe șanse să se apropie de titlul Vocea României. Piesa "One More Try" a fost pusă în scenă deasupra unor norișori de fum, Mihai find ajutat de trei voci secundare din orchestra condusă de George Natzis.

Vezi rezultatele celui de-al doilea live Vocea României 2013: Concurenții care merg mai departe

"Din echipa lui Brenciu, merg pe vocea ta", i-a spus Smiley lui Mihai Chițu. Smiley îi răspundea astfel lui Brenciu, care își arătase anterior susținerea pentru Nicoleta Țicală, concurenta din echipa sa. A fost însă mai mult decât o replică politicoasă: "Sunt mai multe voci într-una (...) Îmi place felul în care cânți, felul în care te prezinți și felul în care te joci cu vocea", a adăugat acesta.

"Te-ai concentrat foarte bine și ai reușit să controlezi acest cântec atât emoțional, cât și vocal. Se pare că Brenciu are o slăbiciune pentru tine…", a spus Loredana. Horia a rămas fără cuvinte, aducând în discuție un aspect din viața personală a concurentului. De vreme ce toată lumea îi apreciază vocea, antrenorul său a simțit că trebuie să adauge puțin sentiment în poveste: "Mihai Chițu este un tată extraordinar!"

VIDEO: Mihai Chițu la Vocea României

Mihai Chițu a fost preferatul publicului, continuându-și cursa spre trofeul Vocea României. Are în echipă trei voci feminine competitive: Denisa Moșincat (altă favorită a telespectatorilor), Ana Maria Mirică (o concurentă polivalentă) și Georgia Dascălu (o voce puternică, plină de grație). Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Horia BrenciuLoredana GrozaMihai ChițuSmiley
Subiectele momentului: André Rieu concerte 2016 Johnny Depp Prince
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sânziana Niculae a interpretat “Run to You” (Whitney Houston) la Vocea României
Sânziana Niculae, trimisă de public în următoarea etapă live la Vocea României - VIDEO

Sânziana Niculae a interpretat melodia "Give Me One Reason" (Tracy Chapman) la Vocea României pe 7 decembrie. A trecut în...

Închide