Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Loredana și Carla's Dreams lansează piesa "Lumea ta"

După ce a colaborat Inna pentru melodia "P.O.H.U.I", Carla's Dream va lansa o nouă piesă alături de o artistă pop cunoscută - Loredana. Videoclipul melodiei a fost deja filmat și va apărea în curând.

Publicat

pe

Loredana in concert la Sala Palatului pe 23 octombrie 2013

Loredana și Carla's Dream au înregistrat împreună piesa "Lumea ta", pentru care au filmat și un videoclip pe platourile din Buftea. Regia este semnată de Matei Dima, care câștigat un premiu, în cadrul primei ediții de YouTube Music Awards. Grupul misterios din Republica Moldova a devenit foarte cunoscut datorită hitului "P.O.H.U.I", lansat în martie anul acesta, alături de Inna. Până la apriția videoclipului puteți asculta mai jos versiunea piesei, fără Loredana.

Recent, artista a susținut la Sala Palatului, spectacolul "Magic", plin de efecte speciale, decoruri, recuzită, coregrafie și surprize. Printre invitații săi s-au numărat Cornel Ilie (VUNK), Cabron și Tudor Chirilă (VAMA) - Vezi poze de la concert.

Cine este Carla’s Dreams?

Carla’s Dreams este un grup de tineri din Republica Moldova care încearcă modest să facă ceva muzică.

S-a vorbit mult despre noi, despre cât de “corecți” suntem în ceea ce facem, despre ceea ce promovăm, despre ce efecte are muzica noastră etc. Nu știm dacă ne interesează chiar toate aspectele de mai sus pentru că fiind anonimi ne doare fix în cot ceea ce ar deranja poate pe altcineva din categoria “artist”, “muzician”, nu am pretins și nu pretindem că suntem nici una nici alta.

Unicul lucru care e relevant pentru noi sunt relațiile pe care le-am creat cu ascultătorii noștri și capacitatea noastră de a ramîne cu mâinile dezlegate și gîndirea liberă în ceea ce facem.

Date, cifre și informații banale despre ceea ce reprezintă acum Carla’s Dreams nu vom da, e inutil și neinteresant. Vom spune doar că simțim o presiune destul de mare de responsabilitate în ceea ce facem, ceea ce înainte nu era atât de pronunțat. Probabil e vorba de orgoliu… un orgoliu tîmpit reieșit din supraaprecierea proiectului de către mulți din cei care și-au expus parerea” – este mesajul postat pe site-ul oficial al proiectului Carla’s Dreams.

Carla's Dream - "Lumea ta"

Comentează

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Concerte & turnee

Carla's Dreams, EMAA, Speak Floyd cântă la deschiderea Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca

Vineri, 24 noiembrie 2023, la ora 19:00, va avea loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun "Planeta Crăciun", primul târg de sărbători organizat de UNTOLD Universe în Cluj-Napoca și unul dintre cele mai așteptate din România. Târgul este organizat în Piața Unirii din Cluj-Napoca și va fi deschis în fiecare zi, în perioada 24 noiembrie - 31 decembrie 2023.

Publicat

pe

"Planeta Crăciun" din Cluj-Napoca
"Planeta Crăciun" din Cluj-Napoca │ FOTO: UNTOLD

Inaugurarea Târgului de Crăciun din acest weekend va fi marcată de ceremonia oficială de deschidere și aprinderea luminițelor de Crăciun, concerte susținute de Carla's Dreams, EMAA, trupa de cover-uri Speak Floyd, Prințesa Karla & prietenii ei și Corul de Copii al Operei Maghiare și activități interactive pentru copii pe timp de zi în fața bradului de Crăciun și în Căsuța lui Moș Crăciun.

Atracții Târgul "Planeta Crăciun" în perioada 24 noiembrie - 31 decembrie 2023

Începând cu 24 noiembrie 2023, în Piața Unirii, vor fi amplasate peste 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, dar vor fi comercializate și cele mai delicioase produse de sezon ale producătorilor locali. Astfel, vizitatorii pot găsi o varietate de produse: de la decorațiuni și cadouri magice de Crăciun la produse de meșteșugărit, de la costume populare tradiționale la blănuri călduroase și pline de stil.

Organizatorii îi vor aștepta pe participanți cu preparate pentru toate gusturile. De la turtă dulce la cozonaci tradiționali de casă, de la brânzeturi maturate la produse tradiționale din carne, preparatele gătite în târg vor fi pregătite special pentru fiecare. Printre preparatele tradiționale românești, vizitatorii vor fi întâmpinați și cu produse din bucătăria internațională precum: kurtos kalacs, burgeri, churros, cârnați vienezi și multe altele.

Cu ocazia organizării Târgului de Crăciun de către echipa UNTOLD Universe, în Piața Unirii va fi amplasată și o scenă unde vor avea loc concerte și spectacole în fiecare zi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În piață va fi prezentă și o roată panoramică, un carusel, căsuțe poștale pentru scrisori și Căsuța lui Moș Crăciun. La căsuță, copiii se vor putea bucura alături de părinți de ateliere și jocuri interactive, în fiecare zi, în programul de funcționare al târgului.

Program "Planeta Crăciun", weekend-ul 24-26 noiembrie

Vineri, 24 noiembrie, program 19:00 - 23:00

  • 19:00: "Vocea Planetei Crăciun" - deschiderea târgului cu un concert susținut de Corul de Copii al Operei Maghiare
  • 19:15: deschiderea oficială, aprinderea luminițelor
  • 19:30: concert Carla’s Dreams

Sâmbătă, 25 noiembrie, program 10:00 - 23:00

  • 18:30: Kids Sing Academy
  • 19:00: concert EMAA
  • 20:00: Speak Floyd

Duminică, 26 noiembrie, program 10:00 - 23:00

  • 18:00:Povești la Gura Sobei - "Harap Alb" (în fața bradului de Crăciun)
  • 19:00: Prințesa KARLA și prietenii ei

După weekend-ul de deschidere, Târgul de Crăciun va fi deschis în fiecare zi. De luni până joi, programul de funcționare este de la 10:00 la 22:00, iar în weekend programul târgului se va prelungi de la 10:00 până la ora 23:00. Pe toată perioada Târgului de Crăciun, programul de la scenă va începe în fiecare zi, de la ora 18:00.

Citește în continuare

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending