Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Daft Punk va cânta la Premiile Grammy 2014

Daft Punk a revenit anul acesta cu albumul "Random Access Memories", primul din ultimii 8 ani. Materialul s-a bucurat de un succes enorm, iar despre hitul "Get Lucky" feat. Pharrell nu mai este nevoie să spunem ceva. Însă, duo-ul francez nu a revenit și pe scenă, astfel că momentul live de la Premiile Grammy 2014 este așteptat cu mare entuziasm de către fani.

Publicat

pe

Daft Punk

Thomas Bangalter și Guy-Manuel de Homem-Christo vor prezenta live pentru prima dată albumul "Random Access Memories", la Premiile Grammy 2014. Evenimentul se desfășoară la început de an, pe 26 ianuarie, la Staples Centre din Los Angeles. În plus, duo-ul se bucură de 5 nominalizări, inclusiv la categoria Albumul Anului. Ultima dată când Daft Punk a apărut pe scena Premiilor Grammy a fost în 2008, când au cântat împreună cu Kanye West melodia "Stronger".

Am aflat că au fost încântați să vorbească cu noi despre o prestație live, întrucât au fost foarte fericiți de modul în care am colaborat când au cântat cu Kanye în 2008. Am discutat timp de câteva luni, iar într-un final au acceptat să participe la ceremonia de anul viitor, a declarat Ken Ehrlich (Producător executiv Premiile Grammy) pentru Revista Rolling Stone.

În 2014, Premiile Grammy ajung la cea de-a 56-a ediție. Printre artiștii nominalizați se numără senzația de 17 ani, Lorde, James Blake, Jay-Z, Eminem, Katy Perry, Justin Timberlake, Imagine Dragons, Black Sabbath, David Bowie, Bruno Mars și Lana Del Rey - Vezi lista completă. La începutul lunii decembrie, Daft Punk a lansat videoclipul single-ului "Instant Crush" feat. Julian Casablancas, solistul trupei The Strokes. Albumul "Random Access Memories" este un tribut adus muzicii americane de la sfârșitul anilor '70 și începutul anilor '80, fiind inspirat în special din soundurile ce au fost populare în Los Angeles. Spre deosebire de materialele precedente, Daft Punk a lucrat cu instrumentiști de studio pentru înregistrarea pieselor. 

Kanye West feat. Daft Punk - "Stronger" Live Grammy Awards 2008

Trending