Johnn Depp vine în România să concerteze cu Hollywood Vampires, alături de Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith) - Cumpără bilete la concert 
afis-queen-adam-lambert-bucuresti-2016INFO CONCERT:
QUEEN + Adam Lambert
Ovidiu AntonEurovision 2016 ar putea fi difuzat de PRO TV. Ovidiu Anton: "Show-ul este gata" Afiș Charles Aznavour Concert Sala Palatului 2016INFO CONCERT:
Charles Aznavour
Ovidiu Anton nu va mai putea participa la Eurovision 2016România, exclusă de la Eurovision 2016. Reacția lui Ovidiu Anton: "E nedrept" Președintele SUA, Barack ObamaMesajul președintelui Obama la moartea lui Prince: "Am pierdut o emblemă a creativității" PrincePrince s-a stins din viață la 57 de ani afis-hollywood-vampires-johny-depp-concert-romania-2016INFO CONCERT:
The Hollywood Vampires (Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry)

Alina Dorobanțu emoționează la Vocea României cu Lie Ciocârlie

Alina Dorobanțu a interpretat piesa Lie Ciocarlie la Vocea României în primul live al sezonului 3. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor.
Alina Dorobanțu a interpretat piesa Lie Ciocarlie la Vocea României pe 1 Decembrie 2013

Alina Dorobanțu a interpretat piesa Lie Ciocarlie la Vocea României pe 1 Decembrie 2013

Alina Dorobanțu a fost cea de-a treia concurentă care a cântat în ediția live de pe 1 Decembrie. Concurenta din echipa Loredanei de la Vocea României i-a urmat pe Lucian Frâncu și Andrei Hanghiuc. A ieșit pe scenă cu melodia din folclor "Lie ciocârlie", cea mai grea partitură potrivit părerii antrenoarei sale. Interpretarea a fost plină de emoție, sensibilizând antrenorii, audiența din sală și cu siguranță mulți telespectatori.

Vezi rezultatele primului live Vocea României 2013: Concurenții care merg mai departe

Emilia Alina Dorobanțu are 20 de ani și este din Slatina. În prezent studiază canto clasic la Universitatea de Muzică din București. La audiițiile pe nevăzute a cântat "I Don’t Believe You" (P!nk), întorcând doi antrenori: Loredana și Horia Brenciu. A mers mai departe cu Loredana, care a ales-o după duelul cu Mihai Băjinaru pe "Nobody Wants to Be Lonely".

"Fata asta chiar le are cu cântatul", a mai spus Loredana în live-ul de duminică seara. "E ca o perlă - e frumoasă, e talentată, are tinerețea de partea ei!", a completat diva despre Alina Dorobanțu.

Loredana: "Ai cântat-o sublim ca o ciocârlie"

După interpretarea cântecului "Lie Ciorârlie", Horia Brenciu a avut primele cuvinte de laudă. Chiar dacă nu-i în echipa sa, Brenciu s-a arătat încântat și așteaptă să o asculte în următoarea etapă. "Ai o voce foarte frumoasă în domeniul foarte intrigant al muzicii populare", i-a spus Horia. Nu sunt multe momentele, dar Marius Moga a fost de acord cu Brenciu: "Ai un ambitus care îți permite să cânți genul acesta de muzică"

"Este prima oară când mă impresionezi cu adevărat. Ai toate șansele să devii un star de muzică populară. Este o piesă extrem de grea care ți-a ieșit foarte bine. Chiar sunt foarte curios ce se va întâmpla dacă o să treci în etapa următoare", i-a spus Smiley. Loredana a concluzionat, lăudând interpretarea Alinei Dorobanțu:

"Ai reușit să cânți cea mai grea piesă care s-a cântat până acum în concurs. Foarte puțini cântăreți își permit să o cânte, iar tu - sub presiunea emoțiilor - ai reușit să ne farmeci"

Alina Dorobanțu este o voce adevărată, fiind o pretendentă la titlul de Vocea României. Dincolo de talentul muzical, este o prezență foarte plăcută, mai trebuie să arate doar că poate face față și altor genuri muzicale.

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Alina DorobanțuHoria BrenciuLoredana GrozaMarius MogaSmiley
Subiectele momentului: André Rieu concerte 2016 Johnny Depp Prince
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grimus la BESTFEST pe 6 iulie 2013
GRIMUS va concerta în premieră în INDIA, în deschidere pentru ARCHITECTS

La începutul anului viitor, GRIMUS va concerta pentru prima dată în India. Trupa va susține prima cântare pe continentul asiatic...

Închide