Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

David Bowie a lansat "Love Is Lost" (Hello Steve Reich Mix) - VIDEOCLIP

Fanii David Bowie au primit un cadou inedit de Halloween. Artistul britanic a dezvăluit videoclipul piesei "Love Is Lost" cu o zi mai devreme, considerând vibe-ul și imagistica acestuia perfecte pentru a încununa o seară de sperieturi. Clipul a fost filmat, editat și produs chiar de către David Bowie într-unul din weekend-urile petrecute la New York.

Publicat

pe

David Bowie - "Love Is Lost" (secvență videoclip)
David Bowie - "Love Is Lost" (secvență videoclip)

Cu o săptămână înainte de ceremonia Barclaycard Mercury Music Prize, David Bowie filma videoclipul piesei "Love Is Lost" (Hello Steve Reich Mix) într-unul dintre birourile sale din New York. În cadrul evenimentului, artistul a prezentat noua sa melodie, împreună cu imagini prin care readucea în prezent clipul filmat în 1980 pentru "Ashes To Ashes". David Bowie apărea în fotografii ținând în brațe o păpușă ce amintea de costumația sa din videoclipul respectiv.

David Bowie ținând în brațe păpușa care amintește de clipul "Ashes To Ashes"

David Bowie ținând în brațe păpușa care amintește de clipul "Ashes To Ashes" │ FOTO: www.dailymail.co.uk

Pornind de la această idee a unui "alter ego" din anii '80, David Bowie a filmat, editat și produs clipul pentru "Love Is Lost" (Hello Steve Reich Mix) într-un singur weekend, hotărând să îl lanseze de Halloween. Pentru remixul melodiei, artistul a colaborat cu James Murphy, cei doi lucrând împreună și pentru este unul dintre noile single-uri Arcade Fire.

"Love Is Lost" (Hello Steve Reich Mix) este extrasă de pe noul material "The Next Day Extra", ce include 10 piese. Tracklistul cuprinde patru piese noi ("Atomica", "The Informer", "Like a Rocket Man" și "Born in a UFO"), două remixuri, trei bonus tracks și o melodie lansată anterior exclusiv în Japonia -  "God Bless the Girl"

David Bowie - "Love Is Lost" (Hello Steve Reich Mix)

Tracklist "The Next Day Extra"

  1. "Atomica"
  2. "Love Is Lost (Hello Steve Reich Mix By James Murphy For The DFA)" (Bowie, Murphy)
  3. "Plan"
  4.  "The Informer"
  5. "Like a Rocket Man"
  6. "Born in a UFO"
  7. "I'd Rather Be High (Venetian Mix)"
  8.  "I'll Take You There" (Bowie, Leonard)
  9. "God Bless the Girl"
  10. "So She"

Trending