Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Redfoo de la LMFAO este gazda premiilor MTV EMA 2013 - VIDEO

Regele petrecerilor nebune, Redfoo de la LMFAO va fi gazda premiilor MTV EMA 2013, ce se desfășoară în Amsterdam. Artistul a ajuns în Olanda și i-a amuzat pe vameșii din aeroport cu lucrurile din bagajul său.

Publicat

pe

Redfoo de la LMFAO prezinta premiile MTV EMA 2013
Redfoo de la LMFAO prezinta premiile MTV EMA 2013 │ FOTO: www.facebook.com

Ediția premiilor MTV EMA de anul acesta va avea parte de o gazdă specială - Redfoo de la LMFAO. Celebrul petrecăreț va încinge spiritele pe 10 noiembrie în Amsterdam, unde europenii își vor premia artiștii favoriți. Cu o personalitate excentrică și un outfit pe măsură, Redfoo este o alegere foarte bună ca MC al marii petreceri ce va putea fi urmărită live de întreaga lume. Pe cei de la LMFAO am avut ocazia să-i vedem în concert anul trecut, la Arenele Romane din București.

MTV EMA sărbătorește anul acesta ediția cu numărul 20, în Ziggo Dome din capitala Olandei, astfel că se pregătește un show aniversar exploziv. Dacă nu au făcut-o până acum, fanii își pot vota artiștii preferați în continuare, până pe data de 8 noiembrie. Lista nominalizărilor include nume precum Pink, 30 Seconds To Mars, Robin Thicke, Miley Cyrus, Rihanna, Lady Gaga, Bruno Mars, Black Sabbath și Queens Of The Stone Age. Cel care se bucură de nominalizări la cele mai multe categorii este Justin Timberlake, care a revenit în 2013 cu albumele "The 20/20 Experience" și "The 20/20 Experience - 2 of 2" - Vezi lista completă. Pentru premiul Romanian Act se luptă în voturi Smiley, Antonia, Loredana, Corina și What’s Up.

VIDEO: Redfoo (LMFAO) este gazda premiilor MTV EMA 2013

Trending