Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Eminem a lansat clipul - "Survival" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Eminem a prezentat videoclipul piesei "Survival", ce include secvențe din noul joc pe calculator "Call of Duty: Ghosts". Acesta este primul single extras de viitorul album "MMLP2".

Publicat

pe

Secvență videoclip Eminem - "Survival"
Secvență videoclip Eminem - "Survival"

Single-ul "Survival" este primul single ce promovează viitorul album, iar în versuri rapperul vorbește direct despre revenirea sa pe scenă, succesul său și îi critică pe cei care au spus că vremea lui a trecut. În același timp, melodia servește ca soundtrack pentru noul joc pe calculator "Call of Duty: Ghosts". Lansarea videoclipului "Survival" coincide cu cea a jocului, iar scenariul clipului include, evident, secvențe din "Call of Duty".

Versurile sunt puse beat-uri de rock, iar refrenul interpretat de Liz Rodriguez calmează furtuna dezlănțuită de Eminem. Single-ul este produs de DJ Khali. 

Albumul "MMLP2" (The Marshall Mathers LP 2) este programat să apară pe 5 noiembrie. Printre producătorii care și-a adus contribuția se numără, Rick Rubin, Dr. Dre și NO ID. În afară de "Survival", Eminem a mai lansat videoclipul "Berzek", în care își face apariția și Rick Rubin.

Este probabil cel mai incitant lucru pe care l-am facut până acum. Se numește "The Marshall Mathers LP 2" pentru că este o reîntoarcere la primul "Marshall Mathers LP". Asta este tot ce pot să spun momentan, a declarat artistul la Saturday Night Football.

VIDEOCLIP EXPLICIT: Eminem - "Survival"

Trending