Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Cezar Ouatu a lansat clipul "Painful Love" - VIDEOCLIP

Cezar Ouatu a lansat videoclipul primului său single "Painful Love", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Melodia va fi inclusă pe albumul "The Voice of Love".

Publicat

pe

Secvență videoclip Cezat Ouatu - "Painful Love"
Secvență videoclip Cezat Ouatu - "Painful Love"

Single-ul de debut al lui Cezar Ouatu îi pune în evidență vocea inconfundabilă. Versurile vorbesc despre o poveste de iubire ce s-a încheiat și a lăsat în urmă un gust amar. Amintirile frumoase ale relației sunt umbrite de cele dureroase ale despărțirii. "Painful Love" se bucură și de un videoclip, regizat de Edward Aninaru. Filmările s-au desfășurat la Arad. Melodia a fost compusă de Șerban Cazan, iar versurile sunt semnate de Ioana Sihota cunoscută ca Jazzy Jo. Producția piesei a fost realizată de HaHaHa Production, ArtSide și Cart Music.

Muzica înseamnă dragoste. Atunci când dragostea nu mai există, tot muzica este cea care poate vindeca rana lăsată în urmă de o despărțire. "Painful Love" nu este neapărat o piesă veselă sau tristă, dar este cu siguranță una în care mulți dintre cei care o ascultă se pot regăsi - Cezar Ouatu

Cezar Ouatu a reprezentat România la concursul Eurovision cu melodia "It's My Life". Finala Eurovision 2013 s-a desfășurat la Malmo, Suedia pe 18 mai. Piesa s-a clasat pe locul 13, cu o poziție mai jos față de anul trecut.

VIDEOCLIP: Cezar Ouatu - "Painful Love"

Trending