Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Madonna lansează un film în colaborare cu BitTorrent

Madonna a dezvăluit recent că pregătește lansarea unui scurt film în colaborare cu BitTorrent și Vice Media. Intitulată "secretprojectrevolution", pelicula de 17 minute este coregizată de Steven Klein și abordează teme filozofice. Filmul va debuta pe 24 septembrie 2013, fiind promovat prin intermediul platfomei BitTorrent.

Publicat

pe

Madonna
Madonna │ FOTO: www.billboard.com

Madonna vrea să încurajeze noile generații să-și pună în valoare latura artistică. Prin "secretprojectrevolution", ce va fi lansat spre sfârșitul lunii septembrie, artista pop dorește să promoveze ideea de evoluție și libertate prin intermediul explorării propriei creativități. Filmul de 17 minute va fi acompaniat de un proiect intitulat Art for Freedom, ce va permite oamenilor din întreaga lume să-și promoveze pe internet compozițiile muzicale sau orice altă formă de artă, aici fiind incluse poezii, fotografii, picturi, filme, s.a.

"Scopul meu este ca prin "secretprojectrevolution" să ofer un exemplu de implicare creativă și să-i inspir pe cei din jur să se exprime la rândul lor în mod artistic. Sper ca filmul meu și alte proiecte ce vor fi înscrise pe platforma Art For Freedom să fie o invitație pentru cei din public să se manifeste și să-i încurajeze pe cei din jur să pună propriile creații în slujba luptei împotriva opresiunii, intoleranței și complăcerii."

"secretprojectrevolution" va fi lansat în parteneriat cu BitTorrent și Vice Media și va aborda teme precum libera expresie a individului și evoluția interioară.

"Filmul atinge mai multe puncte spinoase. Pune sub microscop inhibițiile pe care ni le impunem. Pune sub semnul întrebării ceea ce facem, cum facem și cum îi tratăm pe cei din jur. Se identifică, de asemenea, un șablon colectiv de gândire. În final ideea transmisă este că arta poate conduce spre pace interioară", a explicat Steven Klein, coregizor al peliculei.

Filmul va fi promovat printr-un pachet BitTorrent, ce va putea fi descărcat de pe internet. Fanii care se vor înscrie folosind adresele de mail vor avea acces la "secretprojectrevolution", trailere HD și un interviu acordat de Madonna directorului Vice Media, Eddy Moretti.

Madonna - "Vogue" (MDNA World Tour)

 

Trending